Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Najlepší darček pre deti – diamantové maľovanie

Hľadáte originálny darček pre deti, ktorý by ich nielen bavil, ale zároveň by tiež rozvíjaj ich zručnosť, motoriku a stal sa pre nich jedinečnou spomienkou? Stavte na diamantové maľovanie pre deti, ktoré sa v poslednej dobe stalo veľmi obľúbené a populárne. O čo presne sa jedná a prečo je pre deti tak prínosné?

clanek_001

Diamantové maľovanie: Kreatívny koníček pre všetkých

Diamantové maľovanie predstavuje originálny kreatívny koníček, ktorý umožní každému stať sa takmer profesionálnym umelcom. Jedná sa o vytváranie obrazov pomocou takzvaných diamantov vyzerajúcich ako malé kamienky, ktoré sa lepia na samolepiace plátno. Postupným lepením jednotlivých diamantov na plátno potom vzniká jedinečné umelecké dielo, ktoré si môžete zavesiť v akejkoľvek miestnosti u Vás doma, kde sa z neho stane krásna dekorácia.

clanek_002

Ako to funguje?

Diamond painting je naozaj ľahké a zvládne ho skutočne každý. Domov Vám príde sada, ktorá obsahuje všetko, čo budete počas vytvárania potrebovať. Najprv si pripravte samolepiace plátno s predtlačeným Vami vybraným motívom, na ktoré budete dané diamanty lepiť. Ďalej si pripravte pero, misku na naberanie diamantov, voskovú hmotu pre ľahké uchopenie diamantov a jednotlivé vrecká s diamantmi. Každé vrecko má unikátny symbol, ktorý sa zhoduje so symbolom na plátne. Vyberte si na plátne jeden symbol a tým začnite. Diamanty z vrecka s rovnakým symbolom vysypte do priloženej misky na diamanty. Vezmite pero, naberte pomocou neho malé množstvo voskovej hmoty a následne naberte diamant. Umiestnite ho pomocou pera na zodpovedajúci symbol na plátne. Tento postup opakujte tak dlho, pokiaľ nebudete mať na plátne umiestnené všetky diamanty pre všetky symboly.

Pre koho je diamantové maľovanie vhodné?

Je vhodné pre každého, kto si chce užiť trochu zábavy, vyskúšať niečo nové a utiecť od všedných starostí. Ide o kreatívnu činnosť, ktorá je vhodná pre malých aj veľkých maliarov. Začiatočníkov aj pokročilých. Naše obrazy môžu vytvárať skutočne úplne všetci, a predovšetkým deti.

clanek_003Diamantové maľovanie pre deti

Diamantové maľovanie pre deti je kúzelná kreatívna technika s krásnym výsledkom, ktorá určite bude baviť všetky ratolesti. Diamantové maľovanie navyše nielen, že zabaví deti na nejedno popoludnie a umožní im samo si vytvoriť očarujúci obraz, ktorý bude pýchou ich detskej izbičky, ale zároveň im tiež pomáha v jeho rozvoji. Práve diamantové maľovanie totiž predstavuje skvelý spôsob, ako môžu deti trénovať jemnú motoriku, sústredenosť a prácu s malými predmetmi. Zároveň tiež uvidí, ako pod jeho rukami vzniká krásne umelecké dielo, ktoré vytvorilo svojou zručnosťou a usilovnosťou. Ak teda aj Vy zháňate originálne darčeky pre chlapcov aj dievčatá, diamantové maľovanie ich určite bude baviť.

clanek_004

Hlavné benefity diamantového maľovania pre deti

Diamond painting pre deti má nespočetné množstvo výhod. Medzi tie hlavné patria:

  • jedná sa o skvelý darček pre všetky malé aj veľké dievčatá a chlapcov
  • dovolí dieťaťu stať sa na chvíľu skutočným umelcom
  • pomôžeme mu rozvíjať jeho kreativitu
  • zlepšuje koordináciu ruky a oka
  • bude ho skutočne baviť
  • zaistí mu zábavu na niekoľko hodín
  • pomáha zdokonaliť jeho jemnú motoriku
  • prináša radosť
  • zlepšuje koncentráciu a precíznosť
  • dieťa si môže vyberať z radu originálnych a zábavných motívov
  • dieťa dokáže vytvoriť obraz úplne samo
  • výsledok poslúži v detskej izbičke ako skvelá interiérová dekorácia

 

 

 

     

     

    Špeciálne detské motívy

    Výhodou Diamantového maľovania Diamondi je, že vo svojej skutočne širokej ponuke motívov nezabudol ani na našich najmenších. Diamondi Vám preto ponúka krásne obrázky pre deti, z ktorých si zaručene vyberú aj tí najnáročnejší. Má Vaše dieťa rado zvieratká, princezné, autá, jednorožce, dinosaury, prírodu, Malého princa, Minecraft alebo napríklad Malú morskú vílu? V našej bohatej škále detských obrázkov naozaj nájdete všetky motívy a designy, ktoré Vás len napadnú. Stačí si iba vybrať ten, ktorý sa bude Vášmu dieťaťu páčiť najviac.

    Detské obrázky podľa vlastnej fotky

    Okrem obrázkov zvieratiek pre deti alebo detských obrázkov s motívmi princezien si navyše môžete nechať urobiť diamantovú maľbu zo svojej obľúbenej fotografie. Práve deti by potom mohlo samotné tvorenie baviť ešte o niečo viac, pokiaľ by si mohli vytvoriť obraz z vlastnej fotografie či fotografie celej rodiny alebo svojho obľúbeného domáceho maznáčika. Nechať si vyrobiť diamantové maľovanie z vlastnej fotky pritom nie je nič zložité. Pri objednaní jednoducho nahrajte Vami vybranú fotografiu a my ju pre Vás prevedieme do diamantového maľovania.

    Ako by mala vybraná fotografia vyzerať?

    • pre čo najlepšie výsledky vždy použite čo najväčšiu fotografiu
    • fotografia by mala byť dobre zaostrená a mali by byť rozpoznateľné detaily
    • fotografia by mala mať dostatočnú veľkosť (to je dôležité predovšetkým pri väčších rozmeroch obrazov)
    • fotografia by mala mať dostatočne veľké rozlíšenie (minimálna veľkosť je 1 MB)
    • u portrétov by mala byť tvár dostatočne veľká, aby dobre vynikli všetky detaily a jemné tieňovanie
    • pozor na všemožné tiene a svetlá (pokiaľ budú detaily v tieni, splynú s okolím a nepôjdu dobre previesť do diamantového maľovania)

    clanek_005

    Diamond painting: Skvelý darček a dekorácia v jednom

    Detské diamantové maľovanie predstavuje skvelý darček pre všetky deti, ktoré radi niečo vytvárajú a neboja sa skúšať nové veci. Ktoré radi maľujú či skladajú puzzle, pretože práve tieto činnosti v sebe diamantové maľovanie obsahuje. Pokiaľ teda aj Vy hľadáte vhodný detský darček k narodeninám, Vianociam, sviatku alebo za vysvedčenie, diamond painting určite stojí za vyskúšanie. Navyše môžete zaobstarať hneď niekoľko obrazov naraz, a vytvoriť si tak doma kreatívne popoludnie pre celú rodinu.

    Zároveň sa tiež jedná o skvelú bytovú dekoráciu, ktorá interiéru dodá nový šmrnc. Obzvlášť v detskej izbe bude takýto obraz vyzerať originálne a nevšedne. Ak teda hľadáte nejaký detský obrázok do detskej izby, stavte na diamantové maľovanie a nechajte svoje dieťa, nech si dekoráciu samo vyrobí. Nie nadarmo sa hovorí, že ručne vyrobené veci bývajú tie najkrajšie.

    Obráťte sa na nás

    Neviete si počas výberu či objednávky s niečím rady alebo potrebujete poradiť? Nebojte sa na nás kedykoľvek obrátiť, sme tu pre Vás. Môžete nám zavolať alebo poslať e-mail. Naše telefónne číslo je +421 222 205 794 a e-mailová adresa je info@diamantove-malovanie.sk. Či už máte akúkoľvek prosbu, spoločne všetko určite vyriešime.