Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Vydajte sa na cestu okolo sveta prostredníctvom obrazov diamantového maľovania

Každý rok by sme mali ísť niekam, kde sme ešte neboli. A ak sa nám nepodarí navštíviť nové miesta fyzicky, je dobré vidieť ich aspoň na obrázku. Navyše, s diamantovým maľovaním to bude skvelá zábava!

clanek_001

Cestovanie nám umožňuje nielen vymaniť sa zo stereotypu každodenného života, ale aj spoznať nové kultúry, miesta a tradície. Cestovné plány však nie vždy vyjdú a často sa nám stáva, že sme už dlho nenavštívili novú časť krajiny. S diamantovým maľovaním to však môžete veľmi rýchlo zmeniť. Prostredníctvom našich obrazov môžete ľahko objavovať slávne mestá, jedinečnú architektúru a najkrajšiu prírodu. 

Z akých motívov je možné vyberať?

Diamantové obrazy miest a stavieb ponúkajú naozaj širokú škálu rôznych motívov. Sme najväčším výrobcom diamantových obrazov v Európe, takže naša ponuka je veľmi pestrá a neustále ju rozširujeme.

Pohľad na diamantový obraz vám pomôže na chvíľu opustiť steny Vášho interiéru a navštíviť vzdialené miesta. Je len na Vás, ktoré miesto Vám prináša radosť a v ktorom sa cítite najlepšie. Pri tvorbe si môžete vybrať z motívov, ako sú:

Ak máte vo všeobecnosti problémy s rozhodovaním sa pri výbere dovolenkovej destinácie, je jasné, že budete potrebovať pomoc aj pri výbere ideálneho motívu pre svoj cestovateľský obrázok. O to sa však nemusíte starať. Pretože teraz Vám predstavíme niekoľko motívov a Vy sa môžete inšpirovať pri výbere toho najlepšieho obrazu!

Navštívte slávne mestá a ich významné stavby vďaka diamantovému maľovaniu

Keď sa povie slávne meno ako New York, Paríž, Londýn alebo Rím, mnohým z nás sa vybaví slávna pamätihodnosť, film, pieseň alebo atmosféra daného miesta. Tieto mestá majú bohatú históriu a ich návšteva je snom mnohých z nás. Ak však nemáte čas alebo prostriedky, nič sa nedeje! Pretože Vám prinášame tie najkrajšie mestá na našich jedinečných diamantových obrazoch. 

Londýn

Londýn je očarujúca metropola s fascinujúcou architektúrou a nezameniteľnou atmosférou. Ak milujete Londýn rovnako ako my a chcete sa motivovať k jeho návšteve, môžete si vybrať z obrázkov ako Tower Bridge Londýn alebo Poludnie v Londýne. Ak hľadáte obraz, ktorý sa stane neotrelým solitérom v minimalistickom a modernom interiéri, nechajte sa osloviť obrazom Londýnsky bus. Kontrast tmavých farieb, červeného autobusu a trblietavých diamantov vytvorí jedinečný efekt.

clanek_002

Paríž

Milovníci veľkých romantických príbehov si zamilujú diamantové obrazy Paríža. Nájdete v nich nielen Eiffelovu vežu, ale aj malebné parížske uličky, Sacre Coeur či Notre-Dame. Romantika k Parížu neodmysliteľne patrí. A ako lepšie zachytiť túto atmosféru ako pomocou diamantového maľovania, ktoré dielu dodáva lesk a jedinečnú krásu.

clanek_003

New York

New York, mesto, ktoré nikdy nespí. Táto svetová metropola je teda ideálnym miestom na diamantové obrazy. Všadeprítomné reklamy, autá a osvetlené okná mrakodrapov svietia do okolia ako tisíce malých lampášikov. A práve túto žiaru a iskru dokážu zachytiť naše kvalitné živicové diamanty. Diamantové obrazy New Yorku budú neotrelou výzdobou interiéru a zachytia všetko, čo k tomuto mestu patrí. Za nás môžeme vyzdvihnúť napríklad obraz Ulica v New Yorku.

clanek_004

Ďalšie svetové metropoly a slávne pamiatky

Prostredníctvom našich obrazov sa môžete pozrieť aj do iných miest. Môžete navštíviť chladné mestečko Bergen v Nórsku, Barcelonu, Prahu, Benátky alebo sa zohriať na pláži ostrova Santorini. Vymaľovať si môžete tiež slávne: 

Vydajte sa do prírody prostredníctvom diamantových obrazov

Nie sú rušné miesta a pamiatky plné turistov to, čo hľadáte? Potom sa vydajte do pokojnej a krásnej prírody prostredníctvom diamantového maľovania. Od ruchu veľkomesta môžete uniknúť vďaka motívom Jarné ráno na dedine alebo Loďky na horskom jazere. Oba obrazy prinesú pokoj a farby prírody.

Ak Vás neukľudňujú ani tak hory, ako skôr vzdialené krajiny, vyberte si pre svoju diamantovú maľbu jeden z motívov Afriky. V našej ponuke ich nájdete niekoľko a je len na vás, či Vás inšpiruje miestna krajina, západy slnka, kultúra alebo zvieratá. Vlastnosti diamantov však dokážu dokonale zachytiť africkú prírodu a oblohu počas súmraku. Diamanty z lesklej živice totiž odrážajú lesk slnka a okolia.

clanek_005

Vlastnosti diamantov sa skvele uplatnia aj v kombinácii s maľovaním vodných plôch. Skvelou voľbou sú preto akékoľvek prírodné motívy zobrazujúce nielen slnko, ale aj rieky, jazerá, moria alebo oceány. Dobrým príkladom je obraz Maják na skale a vlny.

Do Afriky sme už mali možnosť nahliadnuť prostredníctvom diamantového maľovania. Milovníci vzdialených miest si však v našej ponuke môžu vybrať aj obrazy zobrazujúce krásy Ázie alebo Ameriky. Na diamantových obrazoch vyniknú Japonský chrám a ružové kvety alebo Arizonská púštna krajina.

clanek_006

Pre koho je diamantové maľovanie vhodné?

Diamantové maľovanie je maliarska technika vhodná pre každého. Nevyžaduje si žiadne predchádzajúce skúsenosti ani talent. Jediné, čo potrebujete vedieť, je nalepiť jednotlivé kamienky na jasne definované miesta na plátne. Je teda vhodný pre šikovných a trpezlivých školákov, dospelých, ale aj seniorov.

Diamond painting je určený pre mužov aj ženy a vďaka naozaj širokej ponuke si môžete vybrať optimálny motív. K práci potrebujete len trochu miesta a času. Všetko ostatné nájdete v každej diamantovej sade. Nie je teda potrebné hľadať lepidlo, pinzetu ani iné nástroje. Mysleli sme na všetko a obsah súpravy sme premysleli do posledného detailu. Uvidíte, že s nami bude táto tvorivá činnosť naozaj jednoduchá a zábavná.

Ako funguje diamantové maľovanie?

Diamantové maľovanie je podobné omaľovánkám. Rozdiel je však v tom, že nepoužívate tradičné farby, ale pestrofarebné diamanty. 

  • Na začiatku si vyberiete motív z našej ponuky a tiež to, či chcete plátno zarámovať alebo nie. 
  • Potom k vám doputuje sada diamantového maľovania s vybraným motívom. 
  • V súprave nájdete plátno s farebnou predlohou a jasne vyznačenými políčkami, kam umiestniť jednotlivé diamanty.
  • Diamanty sa nanášajú na samolepiace plátno pomocou špeciálneho pera. Akonáhle zaplníte celé plátno lesklými kamienkami, obraz je hotový.

clanek_007

Sada diamantového maľovania ako ideálny darček pre cestovateľov

Diamantové obrazy zobrazujúce rôzne turistické destinácie alebo vzdialenú prírodu sú skvelým darčekom. Najmä pre vášnivých cestovateľov. Ak máte vo svojom okolí niekoho, kto rád cestuje a objavuje nové miesta, určite mu urobíte radosť takýmto obrazom. Sada na diamantové maľovanie je ideálnym darčekom na Vianoce, narodeniny alebo výročie.

Vyberať môžete podľa svojich obľúbených miest alebo cestovateľských zážitkov. V čase, keď neobjavuje nové kúty sveta, môže ich aspoň maľovať. Ak si neviete vybrať miesto, môžete si vybrať motív, ktorý vystihuje cestovanie vo všeobecnosti, teda mapu sveta. Okrem toho tento farebný obraz rozžiari interiér a svojmu majiteľovi jasne napovie, že miluje cestovanie.

clanek_008

Okrem krásneho obrazu darujete aj niekoľko ďalších vecí. Tento kreatívny koníček totiž:

  • trénuje schopnosť koncentrácie
  • rozvíja tvorivosť
  • učí trpezlivosti
  • zmierňuje stres a úzkosť
  • zlepšuje jemnú motoriku a chráni pred degeneratívnymi ochoreniami mozgu

Obávate sa, či sa dotyčnej osobe bude diamantové maľovanie páčiť, alebo či si naň nájde čas? Potom sa sami pustite do diamantového maľovania a darujte už hotový obraz, alebo sa vyberte originálnejšou cestou a nechajte si vyrobiť obraz na mieru.

Diamantový obraz podľa fotografie

Fotografia obľúbeného cestovateľského momentu alebo obľúbeného miesta môže poslúžiť ako dokonalé pozadie pre jedinečný diamantový obraz. Stačí si vybrať dostatočne veľkú fotografiu s rozpoznateľnými detailmi a počkať na návrh, ktorý vám pošleme. Po vytvorení a odoslaní obrazu si budete istí, že darujete darček, ktorý je skutočne osobný a na svete neexistuje žiadny iný podobný. A to je pri darčeku vždy potešujúce.

Podrobnosti o výbere optimálnej fotografie nájdete v našom sprievodcovi Ako vybrať predlohu pre Obraz podľa vlastnej fotografie

Cestovanie a diamantové maľovanie: dva skvelé spôsoby odpočinku

Či už sa rozhodnete darovať sadu diamantového maľovania sebe alebo niekomu blízkemu, nikdy neurobíte chybu. Je to totiž veľmi príjemná tvorivá činnosť, pri ktorej si dobre oddýchnete. Navyše, ak radi cestujete, zistíte, že diamantové maľovanie je skvelou náhradnou aktivitou, ak práve nemôžete cestovať. Obe činnosti totiž:

  • zlepšujú náladu a prináša radosť
  • pomáhajú Vám zabudnúť na problémy každodenného života.
  • uvoľňujú myseľ
  • sú prospešnou formou relaxu
  • umožňujú navštíviť krásne miesta
  • aktivujú mozog

Ak radi trávite svoj čas zmysluplne, potom si okamžite nájdete cestu k diamantovému maľovaniu. Uvidíte, že sa budete na maľovanie každej novej časti obrazu tešiť čoraz viac a hotové dielo vám prinesie nielen krásnu dekoráciu, ale aj radosť a príjemný pocit sebauznania

clanek_009

Máte dotaz? Obráťte sa na nás

Hoci sme sa snažili, priblížiť diamantové maľovanie čo najviac, je možné, že Vám stále chýbajú odpovede na niektoré otázky. Navyše, ak sa chystáte darovať sadu diamantového maľovania, je prirodzené, že chcete, aby spĺňala všetky Vaše očakávania. 

Ak si nie ste niečím istí, stačí nám napísať alebo zavolať. Svoje otázky môžete posielať e-mailom na adresu info@diamantove-malovanie.sk alebo nám zavolajte na číslo 222 205 794. Sme vám k dispozícii každý pracovný deň od 9.00 do 15.00 hod. Nielenže Vám radi poradíme s výberom ideálneho motívu, ale tiež pre Vás radi vytvoríme objednávku krok za krokom, aby ste sa nemuseli o nič starať.

Žiadne otázky? Potom sa môžete rovno pustiť do výberu svojho vysnívaného obrazu. K dispozícii máte takmer 3000 motívov. Keď nájdete ten pravý, prajeme Vám krásne diamantové maľovanie!