Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Benefity diamantového maľovania

Jeseň je tu as ňou aj dlhé jesenné večery, ktoré doslova nabádajú ku kreatívnej činnosti. Ak teda aj Vy hľadáte nový spôsob relaxácie a kreatívneho vyžitia v jednom, máme pre Vás skvelý tip. Jedná sa o diamantové maľovanie (čiže diamond painting). Teda o kreatívny koníček a nový trend v kreatívnom trávení voľného času. Dajte diamantovému maľovaniu šancu aj Vy a uvidíte, že si ho zamilujete.

Klasické maľovanie podľa čísel zrejme všetci veľmi dobre poznáme. Pokiaľ Vás však obyčajné nanášanie farieb na plátno úplne neuspokojuje, ale radi skladáte puzzle, práve diamanty pre Vás budú tými pravými.

clanek_001

Diamantové maľovanie: Čo to je?

Čo to teda diamantové maľovanie presne je? Ide o vytváranie obrazov pomocou diamantov, ktoré vyzerajú ako malé kamienky lepiace sa na plátno. Postupne teda lepíte jednotlivé diamanty na plátno, a vytvárate tak originálne umelecké dielo. Diamantové maľovanie je navyše veľmi jednoduché a zvládne ho skutočne každý. Akonáhle obraz dokončíte, môžete si ho zavesiť doma či v kancelárii, kde môže predstavovať krásnu interiérovú dekoráciu. Zároveň môžete diamantové maľovanie venovať niekomu ďalšiemu, o kom viete, že sa v ňom kreatívna duša skutočne nezaprie.

clanek_002

Ako funguje diamantové maľovanie?

Ako nami ponúkané diamantové maľovanie Diamondi funguje? Je to veľmi jednoduché, pretože od nás dostanete sadu, ktorá obsahuje všetko, čo budete potrebovať. Následne si pripravíte samolepiace plátno s predtlačeným motívom, na ktoré budete dané diamanty lepiť. Ďalej si pripravíte priložené pero, misku na naberanie diamantov, voskovú hmotu na jednoduché uchopenie diamantov a vrecká s diamantmi.

Každý sáčok má svoj unikátny symbol, ktorý sa zhoduje so symbolmi na plátne. Vyberte si tak na plátne symbol, ktorým chcete začať, a vezmite si vrecko so zodpovedajúcim symbolom. Vybrané diamanty vysypte z vrecka do misky na diamanty. Vezmite špeciálne pero, naberte ním malé množstvo voskovej hmoty a potom naberte perom diamant. Umiestnite diamant pomocou pera na zodpovedajúci symbol na plátne a celý postup opakujte, pokiaľ nebudete mať na plátne umiestnené všetky diamanty pre všetky symboly.

clanek_003

Hlavné benefity diamantového maľovania Diamondi

Diamantové maľovanie v sebe ukrýva hneď niekoľko zásadných benefitov:

 

 

Pozitívny vplyv na ľudskú myseľ

Diamantové maľovanie má úžasné dôsledky na ľudskú psychiku. Medzi hlavné výhody patrí najmä to, že pomáha zmierniť stres, uvoľňuje myseľ, pomáha relaxovať, zlepšuje koordináciu ruky a oka, zlepšuje koncentráciu, prináša radosť a podporuje kreativitu.

Zábava pre celú rodinu

Diamantové maľovanie je vhodné pre všetkých, ktorí si chcú oddýchnuť po náročnom dni v práci alebo škole, uniknúť od každodennej rutiny alebo sa dokonca zbaviť stresu a relaxovať. Na našom e-shope navyše ponúkame prémiové sady diamantového maľovania pre dospelých aj deti, takže si na svoje príde skutočne celá rodina. Ide o kreatívnu zábavu vhodnú pre malých aj veľkých maliarov. Naše obrazy môžu vytvárať začiatočníci aj pokročilí. Ak svojej rodine diamantové maľovanie zaobstaráte, máte navyše istotu, že so svojimi blízkymi strávite krásny čas plný zábavy a nevšedných zážitkov.

Originálny darček

Diamond painting taktiež predstavuje skvelý darček pre akúkoľvek príležitosť – narodeniny, Vianoce, výročie alebo svadba. Ak máte aj Vy vo svojom okolí niekoho, kto má rád kreatívne oddychové aktivity, už si nemusíte lámať hlavu, akým darčekom ho nabudúce obdarovať.

clanek_004

Krásna homemade dekorácia

Na našom e-shope ponúkame viac ako 2800 motívov z rôznych kategórií, ako sú napríklad zvieratá, kvety, krajina, príroda, zátišia, miesta, stavby, ľudia, osobnosti, detské motívy a ďalšie. Každý mesiac potom celú ponuku motívov rozširujeme o stovky ďalších obrazov. Okrem iného spolupracujeme s profesionálnymi umelcami a ponúkame oficiálne licencované motívy. Zakúpením diamantového maľovania Diamondi tak máte istotu, že si k sebe domov zaobstaráte originálnu interiérovú dekoráciu s pridanou hodnotou vlastnej tvorby.

Obraz podľa vlastnej fotografie

Je možné si pomocou diamantového maľovania vytvoriť obraz z vlastnej fotografie? U nás rozhodne áno. Pri objednávke obrazu jednoducho nahrajte svoju fotografiu a my ju prevedieme do obrazu diamantového maľovania. Náš tím grafikov Vašu fotografiu následne starostlivo upraví, aby ste mali istotu, že Váš obraz bude maximálne dokonalý. Môžete nahrať svoje rodinné fotografie, fotky detí, domácich miláčikov alebo fotku svojej obľúbenej dovolenkovej destinácie.

clanek_005

Prečo sú Diamondi jednotkou na trhu?

V čom tkvie jedinečnosť diamantového maľovania Diamondi?

 

  • ponúkame prémiové sady, ktoré obsahujú všetko, čo potrebujete na vytváranie obrazov
  • kvalitné predtlačené plátno, ktoré sa nekrčí, je súčasťou balenia
  • perfektne spracované diamanty, ktoré sa jednoducho lepia
  • prehľadne pripravené návody
  • kladieme dôraz na detail
  • ponúkame najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu

 

 

A pokiaľ budete potrebovať s čímkoľvek poradiť, obráťte sa na nás. Naši preškolení špecialisti sú pripravení zodpovedať akúkoľvek otázku a ochotne Vám so všetkým poradia. Môžete nám zavolať (+421 222 205 794) alebo poslať e-mail (info@diamantove-malovanie.sk). Môžete sa tiež pozrieť na našu stránku Často kladené otázky, kde sme pre Vás spísali najčastejšie otázky našich zákazníkov.