Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Cestujte s Richardom Macneilom a Diamondi

Radi cestujete na známe miesta? Londýn, Paríž alebo New York? Ak ste navštívili len niektoré alebo žiadne z týchto svetových metropol, nemusíte zúfať. Určite nie je všetkým dňom koniec a čakanie si môžete skrátiť krásnymi motívmi britského umelca Richarda Macneila.

clanek_001

Kto je Richard Macneil?

Richard Macneil sa narodil v roku 1958 vo Worcesteri a svoj pracovný život začal vo Worcester Royal Porcelain. Hoci je samouk, vždy pracoval v oblasti sochárstva, keramiky a grafiky vo Veľkej Británii i na medzinárodnej úrovni.

Mnoho rokov strávil v USA, kde jeho spoločnosť Bronn vyrábala veľké exkluzívne sochy amerického westernového umenia. Jedným z jeho najväčších úspechov bolo vystavenie jeho umeleckých diel v Oválnej pracovni Bieleho domu.

Po návrate do Worcestershire v Spojenom kráľovstve pracoval dlhé roky ako umelec na voľnej nohe a dizajnér pohľadníc. Jeho práce možno vidieť na mnohých darčekových, domácich a papierových výrobkoch po celom svete.

Letom svetom s Macneilom

Romantická prechádzka pri moste Tower Bridge, krásny výhľad na Big Ben a budovu parlamentu. Ikonické telefónne búdky, červené autobusy a aristokratická atmosféra. Toto všetko Vám Londýn ponúka. Malú ochutnávku si môžete dopriať motívom Ľudia pri Tower Bridge.

clanek_002

Eiffelova veža je neodmysliteľnou dominantou Paríža, ktorá je lákadlom pre mnohých turistov. Vedeli ste, že Eiffelova veža bola v čase svojho vzniku veľmi neobľúbená a mnohí obyvatelia mesta ju označovali za strašiaka? Dnes si Paríž bez nej nevieme predstaviť. Vy si ju môžete vydiamantovať s motívom Milenci v parku pri Eiffelovej veži.

clanek_003

Rušné ulice, neónové nápisy. O New Yorku sa hovorí, že je to mesto, ktoré nikdy nespí. Nevyhnutne k tomu patria žlté taxíky či Central Park. Ak vás toto jedinečné mesto fascinuje, môžete sa pustiť do tvorby obrazu Rušná ulica v New Yorku.

clanek_004

Praha je rozhodne jedným z najkrajších miest, ktoré stojí za to navštíviť. Prechádzať sa malebnými uličkami, po Karlovom moste a okolo Vltavy je ako byť v rozprávke. Obraz Sakury v Prahe Vám doma navodí skvelú a romantickú atmosféru.

clanek_005

Doprajte si chvíľu odpočinku a relaxácie pri diamantovom maľovaní. V sade nájdete všetko, čo potrebujete na vytvorenie obrazu. Stačí si vybrať motív, ktorý je Vášmu srdcu najbližší a pustiť sa do kreatívneho tvorenia. Takto si môžete oddýchnuť od stresu po náročnom dni a precvičiť si jemnú motoriku.

Výsledkom bude krásny obraz, ktorý poslúži ako nápaditá dekorácia do Vášho interiéru a Vy sa môžete tešiť z vlastného výtvoru.