Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Motívy Haley Bush na Diamondi

Diamondi Vám ponúka motívy slávnych umelcov, ktorých obrazy si môžete vytvoriť. Kúpou týchto licencovaných obrázkov podporujete umelcov v ich umeleckej práci a ich životnom poslaní tvoriť pre ľudí.

clanek_001

Teraz si môžete vybrať zo širokej ponuky obrazov americkej umelkyne Haley Bush, ktorú inšpiruje jej viera v Boha a túžba pomáhať ľuďom. Ak teda hľadáte chvíle pokoja a relaxu, diamantové maľovanie je presne pre Vás. Dopriať si dávku odpočinku pri tvorivej činnosti s motívom, ktorý vyžaruje pohodu a veselé farby, je jednoducho na nezaplatenie.

clanek_002Umelkyňa, ktorá vypočula vôľu Pána

Haley Bush je umelkyňa a samouk, ktorá sa narodila na juhu USA v štáte Mississippi. Maľbe sa venuje od detstva, ale spočiatku to bol len jej koníček. Vyštudovala Univerzitu Južnej Mississippi a pracovala ako zdravotná sestra na pôrodnickom oddelení.

Manželka a matka troch detí pristupuje k umeniu ako k daru od Boha. Po adopcii svojho prostredného syna vytvorila dizajnérsku značku Haley B Designs, aby pomohla ostatýím v procese adopcie. Prostredníctvom svojich umeleckých diel sa snaží vniesť radosť do sŕdc všetkých matiek a otcov. Okrem toho sa vždy rozhodla venovať časť svojho zárobku na charitatívne účely, ktorými sú pomoc sirotám a adoptívnym rodinám.

Keď doma nemaľuje alebo neučí svoje deti, môžete ju nájsť ako pracuje na malej rodinnej usadlosti, záhradníči a stará sa o sliepky. Umeleckú inšpiráciu čerpá z každodenného života na vidieku, z viery v Ježiša a zo svojich mississippských koreňov.

Na Diamondi nájdete náboženské motívy, zátišia a tiež kvety. Na svoje si prídu aj milovníci symbolu srdca. Motívy vyžarujú pokoj, vieru a nekonečnú lásku.

Nápadité motívy Haley Bush

Pre pocit hrejivej lásky, ktorý motívy Haley Bush vyžarujú, si určite zamilujete Farebné srdce na zelenom pozadí II. V ponuke je množstvo farebných kombinácií krásneho srdca, ktoré Vám pomôžu uvoľniť sa a pri tvorbe nechať všetky starosti pomaly zmiznúť.

clanek_003Lama s kvetom nielenže upúta pozornosť svojimi farbami a roztomilosťou, ale slúži aj ako skvelá dekorácia do Vašej domácnosti. Všetci nadšenci tohto zvieraťa a jeho rôznych kvetov si ho s radosťou vytvoria. Zaujímavosťou je, že lamy boli domestikované pred viac ako 4 000 rokmi a nazývajú sa ťavami Nového sveta.

clanek_004

Medzi motívmi umelkyne Haley Bush možno nájsť veľa sezónnych obrazov. Oranžová tekvica a slnečnica Gingham budú skvelou dekoráciou počas jesene alebo na Halloween. Počas vianočných sviatkov výborne poslúži obraz Santa a na Veľkú noc pre zmenu Veľkonočný králik. Haley Bush má skrátka obraz na každú príležitosť, takže môžete chytro kombinovať príjemné s užitočným.

clanek_005

Skvelé je, že si môžete vybrať z mnohých motívov, ktoré vám poslúžia po celý rok. Ak vás fascinujú anjeli a všetko okolo nich, môžete si zaobstarať obraz Blonďatý anjel. Už len jeho tvorenie Vám prinesie pokoj, ktorý bude ako pohladenie na duši od nebeskej bytosti. Zároveň si môžete predstaviť, že bude ochraňovať nielen váš domov, ale aj Vás, nech už sa vydáte kamkoľvek.

clanek_006

Vytváranie diamantového maľovania Vám prinesie veľa radosti. Už len samotný proces prináša uvoľňujúce účinky, ktoré pocítite napríklad po náročnom dni. Je potrebné sa o seba starať, a ak Vás nebaví len leňošenie, ale chcete rozvíjať aj svoju kreativitu, diamantové maľovanie je pre Vás skvelým riešením.