Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Hľadáte originálny darček pre mužov? Venujte mu sadu diamantového maľovania

Narodeniny, Vianoce, výročia a tak stále dookola. Hľadať stále nové tipy na darčeky nie je práve jednoduché. Trafiť sa do vkusu mužovi býva ešte o to zložitejšie. Pri ďalšej príležitosti si ale nemusíte robiť starosť. Máme pre Vás totiž originálny darček, ktorým je diamantové maľovanie.

clanek_001

Kreatívne koníčky, medzi ktoré sa radí práve aj diamantové maľovanie, sa v poslednej dobe rozmohli. Nákupom diamantovej maľovacej sady totiž darujete nielen vec, ale aj skvelú zábavu. Vytváranie diamantových obrazov je vhodné pre všetky vekové kategórie. Nie je totiž potrebný žiadny špeciálny talent alebo skúsenosť. Začať tvoriť tak môže úplne každý.

Čo je diamantové maľovanie?

Diamantové maľovanie je niekedy známe pod názvom diamond painting. Hoci sa teší obľube už pomerne dlhú dobu, mnoho ľudí stále nevie, čo si pod ním predstaviť. Zjednodušene možno povedať, že sa jedná o akúsi omaľovánku, kde vyznačené polia nevypĺňame farbou, ale farebnými diamantmi.

Postupným zaplňovaním plátna potom vznikne veľkolepé trblietavé dielo. Diamanty vďaka svojim vlastnostiam totiž vytvoria jedinečný žiarivý efekt. Taký obraz je potom neuveriteľne estetickým zážitkom a oživí akúkoľvek miestnosť.

Ako diamantové maľovanie prebieha?

Všetky veci, ktoré budete potrebovať, sú súčasťou objednanej sady. Nie je preto potrebné sa na nové hobby nijak špeciálne pripravovať. V sade nájdete:

  • plátno s predtlačeným motívom
  • pero
  • misku na naberanie diamantov
  • voskovú hmotu
  • vrecká s diamantmi

clanek_002

Pri objednávaní sa najskôr rozhodnete, či chcete sadu obsahujúcu iba plátno alebo plátno napnuté na rám. Zvyšok sady je v oboch prípadoch rovnaký.

Pred maľovaním si nachystajte plátno a vyberte si časť, ktorú chcete začať. Každá časť a jej jednotlivé políčka sú označené vybraným symbolom. Ten nájdete aj na sáčkoch s diamantmi.

Akonáhle vyberiete určené vrecko s diamantmi, nasypete si ich na misku. Potom vezmete pero, natiahnete doň trochu voskovej hmoty (pre ľahší úchop diamantov), ​​naberiete diamant a nalepíte ho na príslušné pole na plátne. Takto pokračujete až do úplného dokončenia obrazu.

Ak máte strach, že pri odovzdávaní darčeka nebudete vedieť vysvetliť, čo všetko diamantová maľovacia sada obsahuje, a ako obraz vytvoriť, nemajte obavy. Súčasťou je totiž aj návod a prehľadné pokyny na použitie.

Vhodné motívy pre mužov

Kreatívne koníčky nie sú výsadou iba detí alebo žien. Sú určené aj pre mužov. Aj z toho dôvodu obsahuje naša ponuka celý rad motívov, ktoré môžu vyzdobiť nejeden obývaciu izbu, spálňu alebo pracovňu.

Diamantové obrazy pre milovníkov áut, motoriek, cyklistiky i lodí

Dopravné prostriedky sú kategóriou, ktorá uspokojí milovníkov rýchlej jazdy, plachtenia aj okúzľujúcich scenérií. Pokiaľ plánujete obdarovať milovníka áut, vyberať môžete z konkrétnych modelov alebo sa auto môže stať iba doplnkom širšieho záberu. Medzi skvele vyzerajúce motívy tak patrí Červené auto na ceste alebo Audi.

clanek_003

Okrem áut u nás nájdete aj obrazy lietadiel alebo lodí. Vďaka nim môžete darovať vôňu diaľok a cestovanie. Na obrazoch lodí nájdete aj krásne zábery prírody. Atmosféra pokojnej vodnej hladiny a panenskej prírody vytvára obrazy, ktoré interiéru prepožičajú pokoj a harmóniu. Skvelou voľbou potom môže byť obraz Farebné plachetnice, Drevená loďka na jazere alebo Opustená loď a mliečna dráha.

clanek_004

V ponuke sme nezabudli ani na motorky. Ak plánujete obdarovať niekoho, kto si užíva prúdenie vetra a jazdu na dvoch kolesách, ste na správnom mieste. Žiarivé farby diamantov bezpochyby vyniknú na obraze Pripravená na jazdu alebo Motorka na šedom pozadí.

Motívy pre filmových a seriálových nadšencov

Diamantové obrazy ale nezabúdajú ani na fanúšikov filmov. Máte vo svojom okolí muža, ktorý sa vo voľnom čase rád oddáva sledovaniu filmov? Potom jeho lásku premeňte na kreatívnu činnosť. Pomocou maliarskej techniky diamond painting si totiž môže zvečniť svojho obľúbeného hrdinu na plátne a vyzdobiť si s ním akúkoľvek stenu.

Len málokoho neovplyvnil fenomén menom Marvel. Aj z toho dôvodu sme do našej ponuky zaradili hneď niekoľko marvelovských hrdinov. Patrí medzi nich Iron Man aj ďalší Avengers alebo Baby Yoda.

Potešiť môžete aj fanúšikov Strážcov Galaxie alebo Pirátov z Karibiku. Krásnymi umeleckými dielami totiž môžu byť aj také jednoduché námety ako Groot alebo portrét Jacka Sparrowa.

clanek_005

Diamantový obraz podľa vlastnej fotky

Pokiaľ máte strach, že sa Vami obdarovaný muž do diamantového maľovania nepustí, potom máme ďalšie dva tipy, ako mu maľovacou sadou môžete urobiť radosť.

  1. Pustite sa do diamantového maľovania Vy sami a venujte hotový obraz.
  2. Vyberte taký motív, ktorému neodolá. Pokiaľ ho v našej ponuke nenájdete, radi ho pripravíme na základe Vami dodanej fotografie.

Pokiaľ Vás zaujala druhá možnosť, potom si na našich stránkach stačí vybrať záložku obraz podľa fotografie. Tu sa rozhodnete, či chcete plátno vypnúť na rám a potom nahráte Vami zvolenú fotografiu. Aby ste mali istotu, že výsledný obraz bude vyzerať skvele, dbajte na tieto zásady:

  • Nahrajte dostatočne ostrú fotografiu, u ktorej sú rozpoznateľné detaily.
  • Minimálna veľkosť fotografie je 1 MB.
  • Portréty by mali byť dostatočne veľké, aby vynikli detaily.
  • V prípade potreby dodajte k objednávke poznámku (ak chcete fotografiu orezať).

Potom pripravíme návrh, ktorý Vám pošleme. Po jeho schválení sa pustíme do výroby a Vy čoskoro budete mať doma naozaj originálny darček pre mužov akéhokoľvek veku. Venovať môžete obľúbenú spomienku alebo motív, o ktorom viete, že ho zaručene poteší.

clanek_006

Diamantové maľovanie prináša mnoho benefitov

Pokiaľ sa pýtate, prečo je diamantové maľovanie jedinečným darčekom, máme pre Vás hneď niekoľko dôvodov. Táto zábavná činnosť totiž neprinesie iba obraz. Benefity prináša už samotné tvorenie. Uvidíte, že stačí chvíľka práce a Vaše psychické rozpoloženie bude oveľa lepšie ako pred začiatkom.

Dobrá nálada a pocit sebaocenenia

To, ako sa cítime, ovplyvňuje do veľkej miery to, čo robíme. Každý poznáme ten opojný pocit z dobre odvedenej práce. A práve diamantová sada Vám tento pocit zaistí. Intenzívna práca na obraze a sledovanie postupných pokrokov dokáže preukázateľne zdvihnúť náladu. Pri tejto aktivite totiž skutočne vidíte, ako sa usilovnosť a investovaný čas mení na hmatateľnú vec.

Zmiernenie stresu

Každý deň čelíme mnohým výzvam, ktoré dokážu byť stresujúce. A či si to uvedomujeme, alebo nie, hromadí sa v nás napätie. To má potom vplyv na našu náladu i vnímanie okolitého sveta. Preto je dôležité nechať mozog občas oddýchnuť a vypustiť okolitý svet. S týmto kreatívnym koníčkom to dosiahnete hravo. Tvorivá činnosť Vás totiž úplne pohltí. Budete sa iba sústrediť na lepenie drobných diamantov a všetky ďalšie starosti pôjdu na chvíľu bokom.

Zlepšenie koncentrácie a koordinácie pohybov

Nie je to ale iba lepšia psychická kondícia, čo táto jedinečná maliarska technika prinesie. Zlepšia sa Vám totiž aj niektoré psychické aj fyzické schopnosti a zručnosti. Potreba sústredenia a detailnej práce povedú k zlepšeniu hneď v dvoch oblastiach. Po čase uvidíte pokroky v schopnosti sa koncentrovať na zadané úlohy. Zároveň sa vám zlepší aj jemná motorika a schopnosť precíznej práce.

clanek_007

Rozvoj kreativity

Odhaliť skrytý talent môže byť niekedy obtiažné. So sadou diamantového maľovania to ale bude oveľa jednoduchšie. Vďaka tejto umeleckej činnosti totiž môžete podporiť rozvoj svojej kreativity a potom postupne odhaliť ďalší talent aj v iných tvorivých oblastiach.

Jasne definovaný čas pre seba

Pokiaľ si hodláte vyhradiť čas sami pre seba, vždy je dobré si ho definovať a naplniť naplánovanú činnosť. Jedine tak si ho totiž môžete patrične užiť. Pokiaľ budete bezmyšlienkovite prechádzať od jednej činnosti k druhej, voľný čas neprinesie vytúžené benefity. Darovaním diamantovej sady však venujete aktivitu, ktorá skvele naplní voľný čas a prinesie výsledok.

Originálna dekorácia

Nakoniec Vám diamantové maľovanie samozrejme prinesie nevšedné umelecké dielo, ktoré ozdobí steny Vášho interiéru. Vzhľadom na to, že sa jedná o originálnu maliarsku techniku, máte istotu, že Vaša nová dekorácia každého upúta!

Prečo nakúpiť u Diamondi?

Diamantové maľovanie je doslova trendom. Preto existuje hneď niekoľko predajcov týchto jedinečných obrazov. Na eshopoch sú ale bohužiaľ aj sady veľmi nízkej kvality. Preto neriskujte nákup neznámych výrobkov a vyberte si u Diamondi.

Každá naša sada je prepracovaná a kompletná. Kvalitu jednotlivých komponentov si starostlivo strážime. Od konkurencie sa preto líšime v mnohých ohľadoch:

  • Naše plátna sú nekrčivé a bez hrbolčekov.
  • Jednotlivé symboly označujúce príslušné diamanty sú čitateľné a jasne viditeľné.
  • Kvalitná lepiaca vrstva zaistí, že diamanty skvele priľnú a budú držať na svojom mieste.
  • Plátno odpudzuje vodu aj zachytávanie nečistôt.
  • Diamanty sú vyrobené zo živice a vďaka svojmu brúsu sa krásne trblietajú.
  • Diamanty vyrábame v 450 farbách, a tak obrazy dokážu zachytiť rôzne tóny aj odtiene.
  • Súčasťou balenia je aj pinzeta, náhradné vrecká na diamanty alebo háčiky na zavesenie obrazu.
  • Súčasťou diamantovej sady je prehľadný slovenský návod.
  • Vysokú kvalitu ponúkame za dostupné ceny.
  • Naša zákaznícka podpora je tu pre Vás, a to počas nákupu aj po ňom.

clanek_008

Pokiaľ má byť diamantová maľovacia sada darčekom, potom by mala byť kvalitná a prepracovaná. A u nás sa za to môžeme zaručiť. Pokiaľ si s čímkoľvek nebudete vedieť rady, radi Vám pomôžeme. Vaše otázky zodpovieme každý všedný deň od 9 do 15 hodín. Môžete nám zavolať na číslo 222 205 794 alebo zhrnúť svoju otázku písomne a odoslať na e-mail info@diamontove-malovanie.sk.

Objavujte s nami aj ďalšie motívy

Nie každý muž musí nutne obdivovať rýchle autá alebo akčné filmy. Preto preskúmajte aj ďalšie kategórie diamantového maľovania a nájdite taký motív, ktorý ho poteší. V zápale hľadania potom nezabudnite vybrať aj jednu sadu pre seba. Uvidíte, že diamond painting sa stane aj Vaším novým obľúbeným koníčkom.