Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Motívy Howarda Robinsona po novom na Diamondi!

Milujete zvieratá bez ohľadu na ich druh, huňatosť či ojedinelosť? V tom prípade sa môžete smelo pustiť do tvorby diamantového maľovania s týmito motívmi, ktoré vám prinesú len samú radosť. Od tých cudzokrajných až po tie, ktoré dobre poznáte a možno niektoré z nich máte doma. Diamondi ponúka širokú škálu roztomilých čumáčikov, uší a zobákov. To všetko z dielne anglického umelca Howarda Robinsona.

clanek_001

Kto je Howard Robinson?

Howard Robinson, rodák zo severného Anglicka, sa venuje tvorbe zvieracích motívov zo všetkých kútov sveta. Jeho ilustrácie majú veselú atmosféru a zobrazujú faunu z Európy, Afriky, Ázie a Austrálie. 

Väčšinu svojho života prežil na vidieku, a tak svoju lásku k zvieratám pretavuje do svojich umeleckých diel. Najviac si však zamiloval vtáky a sám ich doma chová niekoľko. Je považovaný za odborníka vo svojom odbore a je pozývaný na prednášky po celom svete.

Robinson pracuje vo svojom odbore už viac ako 37 rokov a jeho diela si objednávajú najmä zoologické záhrady a akváriá. Na svojich cestách zbiera inšpiráciu, ktorú potom doma pretvára na nádherné obrazy.

Tvorba Howarda Robinsona na Diamondi

V našom e-shope nájdete množstvo rôznych motívov, ktoré potešia každého milovníka zvieracej ríše. Môžete tak niekomu darovať skvelý darček k narodeninám, výročiu alebo len tak pre radosť a tešiť sa z rozžiarených očí a úsmevu na tvári obdarovaného.

A aké zaujímavé kúsky môžete niekomu venovať alebo si ich sami vydiamantovať a užiť si tak chvíle kľudu a odpočinku?

Všetkých milovníkov exotických zvierat z teplých krajín určite poteší motív Žirafa a sloník. Roztomilým výrazom týchto veľmi odlišných zvierat sa jednoducho nedá odolať.

clanek_002

Milovníci mačiek si zamilujú motív Mačky v kvetináčok a motýliky. Hravá povaha a rozmanité kožúšky v kombinácii s farebnými motýľmi určite potešia každú dušu oddanú týmto tvorom.

clanek_003

Ste skôr psíčkari? Alebo máte vo svojom okolí niekoho, kto by za svojho štvornohého miláčika doslova dýchal? V tom prípade je pre vás obraz Psi pri strome na lúke to pravé orechové, alebo skôr psíky?

clanek_004

Pokiaľ ste našli záľubu v hospodárskych zvieratách a rozplývate sa nad malými prasiatkami a mláďatkami, motív Zvieratá na farme vám zaručene urobí radosť.

clanek_005

Ak ste dospeli do fáze, kedy si jednoducho nemôžete vybrať a z každého súdka sa vám niečo páči, nemusíte robiť kompromisy. Motív Veselé zvieratká vás nielen rozosmeje, ale ponúkne aj širokú škálu najrôznejších druhov zvierat, ktoré si môžete vydiamantovať.

clanek_006

Je naozaj z čoho vyberať a obrazy tohto anglického umelca určite splnia vaše požiadavky, pokiaľ ide o zvieracie motívy. Skvelé je, že si môžete vybrať svoj obľúbený motív, čo podporí vašu kreativitu a jemnú motoriku.