Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Najlepšie sady diamantového maľovania vhodné na jar

Túto jar si môžete vyskúšať novú relaxačnú aktivitu, ktorá sa ľahko môže stať Vašim novým koníčkom – diamantové maľovanie. Sady predlôh z nášho e-shopu Vám umožnia preskúmať svet diamantovej maľby jednoduchým a priamočiarym spôsobom. Pozrite sa na niektoré sady na diamantové maľovanie s jarnými motívmi.

clanek_001

Jar v horách

Prebúdzajúca sa príroda láka k návšteve. A kde inde uvidíte pestrofarebné lúky, čerstvo zelenú trávu alebo rozkvitnuté stromy, než pri horskej prechádzke? A nemusí ísť o žiadny náročný výstup na hrebene vysokých hôr. Aj nenáročná prechádzka v prírode vo Vás jar spoľahlivo prebudí. A možno dostanete chuť si aj namaľovať túto krásnu scenériu pomocou diamantového maľovania.

clanek_002

Vták Kardinál na rozkvitnutom konári

Jar je plná života. Stačí pár dní slniečka a holé konáre stromov, ktoré v zime odpočívali, sú obsypané kvetmi. A jar je tiež čas lásky a pytačiek. Nie je teda nezvyčajné uvidieť napríklad dva malé vtáčiky pri ich svadobných tančekoch. Opojná vôňa kvetov sa mieša s podmanivými trilkami vtáčikov. Takú krásnu scenériu stojí za to zachytiť technikou diamantového maľovania.

clanek_003

Harmanček na lúke

Kvety sú jednoducho nádherné. A nemusí ísť vždy o vyšľachtené odrody, ktoré nás okúzľujú exotickými vôňami, pestrými farbami a neobvyklými tvarmi. Aj taká kytica poľných kvetov vie nadchnúť a potešiť. Veď aj obyčajný harmanček má svoje podmanivé kúzlo. Keď na jar rozkvitne, hneď je každý namäkko.

clanek_004

Medvieďatá v kvetoch

Na jar je svet plný mláďat. To sú všade králiky, husatá a kuriatka. Samozrejme aj šteňatá a mačiatka sa stále motajú pod nohami. Nový život sa skrátka hlási o slovo. Ale nie každé stretnutie s mláďaťom je bezpečné. Hrajúce sa medvieďatá sú síce roztomilé, a ich kúsky nás môžu výborne pobaviť, ale nemýľme sa – stále sú to divoké šelmy. Navyše ich určite odniekiaľ stráži medvedica. Ešte že existuje diamantové maľovanie – to je úplne bezpečný spôsob, ako mať doma dva medvede.

clanek_005

Králik na ružovom pozadí

Len máloktorý tvor je tak tesne spätý s jarou ako práve zajačik. Je to dokonca symbol Veľkej noci, tohto jarného sviatku nového života. Veľkonočný králik je však pekný beťár - s obľubou poschováva v predvečer Veľkej noci po celom dome čokoládové vajíčka, a potom sa baví tým, ako ich deti hľadajú. Ale zábava sa dá zažiť aj s obyčajným marcovým zajačikom. Výborný je na maznanie a hladenie, prípadne skvele poslúži ako objekt na diamantové maľovanie.

clanek_006

Jar je tu – užívajte si ju

Nikto by nemal jar prejsť bez povšimnutia. Po dlhej zime už túžobne čakáme na slniečko, teplo, kvety a všade prítomnú lásku. Tomu nikto neunikne. To sa v nás potom prebúdzajú básnici, speváci či maliari.

A maľovať môže naozaj každý. Ak si nie ste istí, ako by Vám to šlo s farbami, skúste diamantové maľovanie. Ide o jednoduchú výtvarnú techniku. Tvoríte vlastne takú mozaiku z malých lesklých kamienkov – diamantov.

A ako na to? Jednoducho! Choďte na náš e-shop, vyberte si z viac ako 5000 predlôh tú svoju, a potom sa držte jednoduchého návodu - diamant po diamante nalepujte na predtlačené plátno so samolepiacou vrstvou, až kým nevznikne krásne blyštiace sa dielo - Váš vlastný obraz.

Prečo nakupovať na diamantove-maľovanie.sk?

Prečo by ste mali objednať obrazy práve u nás? Sme najväčší európsky výrobca diamantového maľovania. Okrem Česka a Slovenska vyvážame aj do ďalších krajín EÚ, avšak každý zákazník je pre nás dôležitý a všetkým sa venujeme s rovnakou láskou a starostlivosťou. Pretože maľovanie baví aj nás a chceme, aby ste z neho mali rovnaké potešenie.

V našom e-shope nájdete viac ako 5000 motívov. Veríme, že sa k nám po prvej skúsenosti radi vrátite, tak ako drvivá väčšina našich zákazníkov. Maľovanie diamantmi je totiž zábavná a antistresová činnosť, vďaka ktorej si krásne oddýchnete a zabudnete na starosti. Navyše je dosť návykové!

Na to, že sa k nám zákazníci vracajú, sme pripravení. Pripravili sme pre Vás vernostný klub. Zaregistrujte sa a získate nárok na parádne zľavy. Aké sú?

  • Ihneď po registrácii zľava 2%,
  • súčet hodnôt nákupov nad 150 € zľava 3 %,
  • súčet hodnôt nákupov nad 340 € zľava 4 %,
  • súčet hodnôt nákupov nad 530 € zľava 6 %.

Všetky Vaše nákupy sa sčítajú na zákazníckom účte. A akonáhle dosiahnete určitú hranicu, získate doživotnú zľavu v percentách. Preto sa oplatí registrovať hneď pri prvom nákupe, nech Vám neutečie žiadna príležitosť, ako ušetriť na diamantove-maľovanie.sk.

Na každý nákup nad 50 € navyše ponúkame dopravu zadarmo. Skrátka všetko, čo na maľovanie potrebujete.

Máte otázky? Napíšte nám!

Pokiaľ by ste sa nás chceli na čokoľvek opýtať, radi sa Vám budeme venovať. Naše telefónne číslo je 2 2220 5478. Sme dostupní každý všedný deň od 8:00 do 16:00. Pokiaľ sa Vám tento čas nehodí, napíšte nám e-mail na info@diamantove-malovani.sk a my Vám odpíšeme, popr. zavoláme na uvedené číslo.

Zároveň Vám odporúčame na nahliadnutie sekciu Poradňa. Nájdete tam množstvo návodov a radcov, ktorí Vás prevedú nákupom od začiatku až do konca a poradia, ako si maľovanie naozaj užiť.