Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Výhody diamantového maľovania

Na našom e-shope ponúkame mnoho sád na diamantové maľovanie, ktoré sú vhodné pre ľudí všetkých vekových kategórií a vzdelania! Maľovanie diamantmi je veľmi jednoduchá forma umenia a v podstate zahŕňa už existujúci návrh, ktorý je možné vybrať z našich webových stránok. Táto technika prináša množstvo benefitov. O niektorých z nich sa zmienime v našom článku.

clanek_001

Diamantové maľovanie používa malé kamienky podobné diamantom, ktoré umiestňujete tam, kde je to potrebné, aby ste sa postupne dostali ku konečnému obrazu plnému žiarivých farieb. Prečo by si mal diamantové maľovanie každý skúsiť?

Zbavíte sa stresu

Všetci sme si vedomí toho, že čas sa pre nikoho nezastaví a život sa bude stále sunúť dopredu, zatiaľ čo Vy sa budete snažiť držať s ním krok. To môže byť niekedy neuveriteľne zdrvujúce a stresujúce. S pomocou diamantového maľovania sa však budete môcť všetkého toho stresu zbaviť tým, že si jednoducho sadnete a dovolíte si vydýchnuť. Môžete na pár hodín zabudnúť na starosti tohto sveta a byť v kľude pri práci na svojom obraze.

Mnohí sa cítia pokojnejšie a bezpečnejšie, keď tvorivým spôsobom ventilujú svoje emócie. Napríklad formou diamantového maľovania, ktoré vlastne nevyžaduje žiadne väčšie skúsenosti s maľovaním. Diamantové maľovanie jednoducho pomáha vyrovnať sa so stresom a ďalšími tlakmi, ktoré na nás stále sa zrýchľujúci život vyvíja.

clanek_002

Rozvíjate aktívne myslenie

Diamantové maľovanie taktiež pomáha aktívnejšie myslieť a trénuje náš mozog k lepšiemu sústredeniu. S pomocou sady na maľovanie diamantmi budete musieť sledovať rôzne vzory a venovať pozornosť detailom, čo Vás nakoniec uvedie do stavu zvýšeného sústredenia.

Táto forma umenia je teda pre nás všetkých neuveriteľne prospešná, pretože sa od Vás vyžaduje, aby ste používali rôzne časti mozgu, aj keď sa daná úloha môže zdať smiešne jednoduchá. Používanie logiky a kreativity vám pomôže vytvoriť majstrovské dielo, ktoré ste si ani nepredstavovali, že môžete vytvoriť. A to všetko pri súčasnom zapojení oboch hemisfér Vášho mozgu.

Zažijete zábavu a rozšírite si kreativitu

Maľovanie diamantmi pomáha myslieť kreatívnejším spôsobom, čo Vám v konečnom dôsledku pomôže vidieť svet novými očami. Kreatívnejší myslenie robí život v konečnom dôsledku zábavnejším a príjemnejším. Práve sada pre diamantové maľovanie je presne tým kreatívnym počinom, ktorý oceníte!

Na vašej strane stojí možnosť vybrať si až z 5000 motívov, presne podľa vašich preferencií a obľúbenosti. Keď pracujete na projekte, ktorý Vám robí radosť a skutočne Vás baví, bude Vaše diamantové maľovanie predsa len zábavnejšie a vzrušujúce.

clanek_003

Maľovanie diamantmi je nielen relaxačná aktivita pre dospelých, ale aj skvelá domáca činnosť pre našich najmenších. Diamantové maľovanie pomáha dospelým aj deťom sústrediť sa na prácu, ktorú majú vykonať. Tvorivý pud je niečo, čo máme všetci v sebe už od detstva, ale ako starneme, rutina a povinnosti vytláčajú tieto typy koníčkov v prospech menej produktívnych činností.

Nie je väčšie potešenie ako tráviť čas niečím, čo máte radi. Tento aspekt má zásadný význam pre to, aby ste boli spokojní a uvoľnení. Výrazne to zvyšuje dĺžku aj kvalitu života. Spokojným a šťastným ľuďom sa jednoducho nechce veľmi umierať. Nechať sa unášať tvarmi a textúrami je prospešné pre Vaše zdravie, pretože Vám to prináša radosť, stimuluje Vaše myšlienky a zvyšuje hladinu serotonínu, hormónu šťastia.

Zlepšujú sa Vaše komunikačné schopnosti

Maľovanie diamantmi umožňuje vyjadriť mnoho emócií a pocitov, ktoré často nie je ľahké oznámiť slovne. Inými slovami, diamantová maľba vám dáva príležitosť ukázať, ako skutočne vidíte svet. Umelecké aktivity sú pre osoby s komunikačnými deficitmi veľmi užitočné.

Vaše duševné zdravie sa zlepší

Pri maľovaní diamantmi sa maximálne sústredíte. To znamená, že vynecháte ostatné negatívne myšlienky a starosti, ktoré Vás neustále prenasledujú. Keď sa sústredíte na maľovanie, všetky ostatné negatívne myšlienky idú bokom a zlepšuje sa Vám nálada.

Zenoví majstri odporúčajú meditáciu. Učia úplne vyprázdniť myseľ, aby nás nezaťažovali žiadne myšlienky. To je samozrejme veľmi ťažké – myseľ sa stále niečím zaoberá. Diamantové maľovanie ju aspoň uviaže k jedinej myšlienke, čo má podobne oslobodzujúci efekt.

Preto sa stále častejšie používajú psychologické terapie zahŕňajúce umelecké aktivity, najmä u detí, ale aj u dospelých, pretože maľovanie znižuje depresiu a úzkosť.

clanek_004

Maľovanie zvyšuje vaše motorické zručnosti

Vedeli ste, že diamantové maľovanie zlepšuje jemnú motoriku? To znamená, že zakaždým, keď si sadnete k svojim malým trblietavým diamantom, využijete svoje schopnosti lepšie a lepšie. Pre deti je maľovanie diamantmi obzvlášť dôležité pre rozvoj týchto motorických zručností.

Prečo nakupovať na diamantove-maľovanie.sk?

Prečo by ste mali objednať obrazy práve u nás? Sme najväčší európsky výrobca diamantového maľovania. Okrem Česka a Slovenska vyvážame aj do ďalších krajín EÚ, avšak každý zákazník je pre nás dôležitý a všetkým sa venujeme s rovnakou láskou a starostlivosťou. Pretože maľovanie baví aj nás a chceme, aby ste z neho mali rovnaké potešenie.

V našom e-shope nájdete viac ako 5000 motívov. Veríme, že sa k nám po prvej skúsenosti radi vrátite, tak ako drvivá väčšina našich zákazníkov. Maľovanie diamantmi je totiž zábavná a antistresová činnosť, vďaka ktorej si krásne oddýchnete a zabudnete na starosti. Navyše je dosť návykové!

Na to, že sa k nám zákazníci vracajú, sme pripravení. Pripravili sme pre Vás vernostný klub. Zaregistrujte sa a získate nárok na parádne zľavy. Aké sú?

  • Ihneď po registrácii zľava 2%,
  • súčet hodnôt nákupov nad 150 € zľava 3 %,
  • súčet hodnôt nákupov nad 340 € zľava 4 %,
  • súčet hodnôt nákupov nad 530 € zľava 6 %..

Všetky Vaše nákupy sa sčítajú na zákazníckom účte. A akonáhle dosiahnete určitú hranicu, získate doživotnú zľavu v percentách. Preto sa oplatí registrovať hneď pri prvom nákupe, nech Vám neutečie žiadna príležitosť, ako ušetriť na diamantove-maľovanie.sk.

Na každý nákup nad 50 € navyše ponúkame dopravu zadarmo. Skrátka všetko, čo na maľovanie potrebujete.

Máte otázky? Napíšte nám!

Pokiaľ by ste sa nás chceli na čokoľvek opýtať, radi sa Vám budeme venovať. Naše telefónne číslo je 2 2220 5478. Sme dostupní každý všedný deň od 8:00 do 16:00. Pokiaľ sa Vám tento čas nehodí, napíšte nám e-mail na info@diamantove-malovanie.sk a my Vám odpíšeme, popr. zavoláme na uvedené číslo.

Zároveň Vám odporúčame na nahliadnutie sekciu Poradňa. Nájdete tam množstvo návodov a radcov, ktorí Vás prevedú nákupom od začiatku až do konca a poradia, ako si maľovanie naozaj užiť.