Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Obraz podľa vlastnej fotografie – 5 dôvodov, prečo ho darovať

Ruku na srdce. Vymyslieť pre svoju drahú polovičku ten najlepší darček k výročiu, narodeninám alebo k Valentínovi rozhodne nie je ľahká úloha. Našťastie existuje univerzálne riešenie v podobe originálneho darčeka, akým je sada diamantového maľovania s motívom podľa vlastnej fotografie. Poznáme hneď 5 dôvodov, prečo je to ten najlepší darček.

clanek_001

5 Dôvodov pre diamantové maľovanie ako darček

DÔVOD Č. 1: JE TO PERFEKTNÝ DARČEK!

Keď sa blíži Valentín, nejaké výročie, narodeniny, alebo jednoducho iná príležitosť k darčeku, neexistuje lepší spôsob, ako vyjadriť svoju lásku ako ručne vyrobené umelecké dielo. Dávanie darčekov je vždy komplikovaný proces, ale s darčekom, ktorý si vyžaduje úsilie a lásku, nikdy neurobíte chybu. Sada pre diamantové maľovanie je dodávaná so všetkým potrebným na vytvorenie krásneho obrazu, ktorým si spoločne pripomeniete nejaký významný okamih.

DÔVOD Č. 2: KĽÚČ K RELAXÁCII

Ďalší dôvod, prečo by ste si mali vytvoriť svoj vlastný obraz technikou diamantového maľovania, je ten, že je to veľmi terapeutický proces. Určite ním potešíte aj svoju drahú polovičku. Štúdie preukázali, že kreatívne činnosti, ako je kreslenie, maľovanie atď., môžu účinne znížiť stres. Akt vytvorenia niečoho krásneho sprevádza relaxácia a uvoľnenie všetkým, ktorí vytvárajú umelecké dielo. Konečný výsledok je úžasný, ale tvorivý proces nie je len „práca“, uvoľňuje Vaše napätie a bojuje proti stresu.

DÔVOD Č. 3: SPOLOČNÉ CHVÍLE

Chceli by ste niekedy tráviť čas so svojou drahou polovičkou, ale neviete o žiadnych aktivitách, ktoré by ste mohli robiť spoločne? Vytváranie umeleckých diel je účinným spôsobom vzájomného poznávania a zdieľania radosti z dosiahnutia konečného cieľa. Prečo na to byť sám, keď svoj čas môžete tráviť so svojou pravou láskou!

DÔVOD Č. 4: KRÁSNA DEKORÁCIA

Obraz vytvorený diamantovým maľovaním je nádherné majstrovské dielo, ktoré – hneď ako je dokončené – je možné zavesiť na stenu v akejkoľvek miestnosti. Toto umelecké dielo nielen krásne podčiarkne atmosféru domova, ale zaručene bude všetkým zrejmé, že ide o skutočný originál. Prečo nezaobstarať svojej drahej polovičke upomienkový predmet, ktorý by si mohla ponechať navždy!

DÔVOD Č. 5: VŠETKO JE PRIPRAVENÉ

Sada pre diamantové maľovanie je dodávaná so všetkým, čo budete potrebovať na dokončenie Vášho maliarskeho diela od začiatku do konca. Akonáhle si ho zakúpite, nie je potrebné žiadne nákupy ďalších materiálov na dokončenie! Celý obraz môžete buď vyrobiť a darovať ho už hotový, ale odporúčame skôr spoločné chvíle nad diamantovým maľovaním.

  • Nájdite si svoju fotografiu, ktorú by ste chceli mať ako obraz.
  • Vyberte si požadovanú veľkosť obrázka.
  • Rozhodnite sa, či chcete plátno napnúť do rámu.
  • Nahrajte svoju fotografiu. Mala by byť čo najkvalitnejšia, s dostatočne veľkými rozmermi. Z nekvalitnej fotografie nemožno vyrobiť kvalitnú predlohu.
  • Odošlite objednávku.

Akú vybrať správnu fotografiu?

Námet fotografie môže byť ľubovoľný - portrét, celá postava, viac ľudí v skupine, budova, zviera, krajina, zátišie ... Dôležité je dodržať niekoľko pravidiel:

  • Fotografia by mala byť dobre zaostrená, aby boli rozoznateľné detaily.
  • Dôležité je dostatočne veľké rozlíšenie, aby po zväčšení na plátno neboli detaily veľmi zubaté. Minimálna veľkosť je 1 MB, čo väčšina foťákov aj na mobile hravo zvládne.
  • Fotografie musia mať dostatočnú veľkosť, najmä ak plánujete maľovať obraz väčších rozmerov, aby aj po nutnom zväčšení fotografie stále boli viditeľné jemné detaily.
  • Pokiaľ ide o portrét, mal by vypĺňať významnú časť fotografie. Čím viac miesta tvár zaberá, tým viac potom vyniknú detaily a jemné tieňovanie.
  • Pozor na tiene a svetlá. Pokiaľ budú detaily v tieni, splynú s okolím a nepôjdu dobre ani previesť, ani namaľovať. To sa týka najmä tvárí.

clanek_002

Vo svete okolo seba vidíme doslova milióny farieb a odtieňov. Nie je samozrejme možné vystihnúť pomocou diamantov, ktorými budete obraz tvoriť celú túto paletu. Musíme znížiť počet farieb na niekoľko desiatok.

Pre Vašu istotu najprv náš grafik pripraví návrh, ktorý Vám pošle na schválenie. Pokiaľ s ním nebudete spokojní, môžete grafikovi napísať a on zadarmo pripraví ešte max. 1 návrh. Pokiaľ Vás ani potom neuspokojí, môžete sa rozhodnúť poslať inú fotografiu. Za jej spracovanie potom ale účtujeme 5,70 €.

Pokiaľ sa Vám fotografiu nepodarí nahrať spolu s objednávkou, zašlite nám ju na náš e-mail info@diamantove-malovanie.sk ako prílohu spolu s číslom objednávky.