Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Obľúbené Disney postavičky na obrazoch diamantového maľovania

Walt Disney sa nezmazateľne zapísal do nášho sveta mnohými z našich obľúbených kreslených hrdinov. Kto by nepoznal Popolušku, Mickey Mousea alebo napríklad Avengers. Ak ste si ich zamilovali aj Vy alebo Vaše deti, určite Vás poteší, že Vám ich teraz prinášame aj na našich diamantových obrazoch!

clanek_FB-disney

Nikdy ste nepočuli o diamantovom maľovaní? Potom je čas predstaviť Vám túto jedinečnú techniku maľovania! Ak chcete namaľovať jeden z našich diamantových obrazov, stačí si vybrať jeden z motívov v našej ponuke a po obdržaní maliarskej sady začať tvoriť. Nenašli ste v balíku žiadne farby a štetce? To je úplne v poriadku. Pretože na maľovanie motívu nepoužívate farby, ale drobné žiarivé diamanty. Ich postupným lepením vytvoríte jedinečný, trblietavý obraz, ktorý na stene okamžite upúta pozornosť.

Ideálny darček pre malých aj veľkých

Ak máte vo svojom okolí deti, určite ste už niekoľkokrát rozmýšľali, aký darček vybrať na Vianoce alebo narodeniny. Hračky sú rôzne, ale ak chcete darovať niečo zmysluplné, darček by mal podporovať kreativitu a predstavivosť dieťaťa. A presne to dokážu naše sady. Rozvíjajú kreativitu detí, schopnosť sústrediť sa a zdokonalujú jemnú motoriku. 

Okrem zábavy venujete diamantovou sadou aj originálnu dekoráciu do detskej izby, ktorá im bude robiť radosť naozaj dlhú dobu. Naše sady sú veľmi kvalitné a vyrobené v Českej republike. Práve preto sa nemusíte obávať, že kamienky za pár dní odpadnú a na stene zostane len nekompletný obraz.

Diamond painting však nie je určený len pre deti. Práve naopak! Zamilujú si ho aj dospelí a seniori. Ak nie ste fanúšikom Walta Disneyho, nevadí. Práve preto sme do ponuky zaradili aj ďalšie motívy, ako sú zvieratá, príroda, filmy alebo významné svetové pamiatky. S vybraným motívom potom darujete hodiny zábavy a skvelý nástroj na zníženie stresu, napätia alebo zlej nálady. Diamantové obrazy sú tak skutočne jedinečným a krásnym darčekom na Vianoce, narodeniny alebo vysvedčenie.

clanek_001

Diamantové maľovanie ako skvelá rodinná zábava

Sadu diamantového maľovania však nemusíte venovať len jednotlivcovi. Ak hľadáte rodinnú zábavu na dlhé popoludnia, potom je diamantové maľovanie stávkou na istotu. Umožní Vám to stráviť čas pohromade ako rodina a vytvoriť jedinečné umelecké dielo, ktoré Vám bude navždy pripomínať spoločné chvíle.

Ak by ste chceli, aby aj samotný motív odrážal celú Vašu rodinu, môžete si dať vyrobiť diamantový obraz na mieru. Stačí si vybrať z našej ponuky obraz podľa fotografie, nahrať svoju obľúbenú fotografiu, počkať na vytvorenie obrazu a jedinečná zábava sa môže začať!

Ako funguje diamantové maľovanie

Ak si predstavujete hromady diamantov, záplavu lepidla a neporiadok v celej obývačke, môžete svoje obavy rýchlo zahnať. Aby ste mali lepšiu predstavu o diamantovom maľovaní, pozrime sa najprv na to, čo nájdete v každej z našich sád:

  • samolepiace plátno s vybraným motívom (plátno alebo plátno napnuté na ráme)
  • pero na naberanie diamantov
  • misku na diamanty
  • voskovú hmotu na ľahké naberanie diamantov
  • farebné diamanty

Keďže je plátno samolepiace, nepotrebujete žiadne lepidlo. Stačí si vybrať oblasť obrazu, s ktorou chcete začať. V každej oblasti nájdete políčka s jedinečným symbolom, ktorý označuje vrecko s diamantmi, ktoré treba na danom mieste použiť.

  1. Diamanty si nasypete do misky, vezmete pero a naberiete do neho trochu voskovej hmoty. Tá slúži na to, aby sa diamant ľahko uchopil perom.
  2. Potom nalepte diamant tam, kam patrí. O to, aby tam držal, sa stará práve samolepiace plátno.
  3. Takto pokračujte, kým nie je obrázok úplne hotový.

clanek_002

Prečo sa rozhodnúť pre Disney motív?

Ak vaše deti milujú Disney postavičky, potom sa diamantový obraz s týmto motívom stane dokonalou dekoráciou ich izby. Nebojte sa však použiť takýto obraz ako dekoráciu do obývačky alebo spálne. Meno Walta Disneyho je natoľko veľké a ikonické, že sa nemusíte báť vyhradiť mu miesto aj mimo detskej izby

História Waltera Disney

Walter Disney bol televízny producent, ktorý sa zapísal do histórie ako otec a priekopník animovaných filmov. Už ako dieťa mal veľký umelecký talent, ale dlho ho nedokázal zúročiť. Všetko sa zmenilo v roku 1922, keď sa mu spolu s ďalším umelcom podarilo založiť vlastné malé filmové štúdio. Po niekoľkých peripetiách sa im v roku 1927 podarilo vytvoriť postavičku, ktorú poznajú ľudia vo všetkých kútoch planéty, legendárneho Mickey Mousea. Postupne sa k nemu pridali Káčer Donald alebo Goofy.

clanek_003

Popularita Disney postavičiek bola tak neuveriteľne veľká, že Walt Disney dokázal preraziť a sláviť úspech aj počas Veľkej hospodárskej krízy. Neskôr rozšíril svoj čarovný kreslený svet o také známe rozprávky, ako sú Snehulienka a sedem trpaslíkov, Dumbo, Pinocchio alebo Popoluška. Hoci sú jeho rozprávky známe po celom svete, mnohí ľudia sa možno čudujú, čo stálo za ich raketovým úspechom. Odpoveď je jednoduchá. Vďaka tomu oslovil nielen deti, ale aj dospelých. A to je presne jeden z dôvodov, prečo by jeden z maľovaných Disneyho obrazov nemal chýbať ani u Vás doma! 

Viete, ktorá z týchto postavičiek u Vás vedie? Možno vám rozhodovanie uľahčia konkrétne motívy, ktoré si teraz predstavíme.

Diamantové obrazy Mickey Mouse

Keď sa povie Walt Disney, asi každému sa vybaví kreslená postavička Mickey Mouse. Tento myšiak sa právom zapísal do dejín filmu a má svojich fanúšikov nielen v radoch detí. Keďže je táto maľovaná postavička u všetkých obľúbená, zaradili sme ju do našej ponuky hneď niekoľkokrát. 

Diamantové obrazy sa vo všeobecnosti hodia k výrazným a kontrastným farbám. Ak teda hľadáte živý obraz so zábavným animovaným myšiakom, ktorý bude vyzerať skvele v každej miestnosti, potom je to obraz Mickey Mouse. Ikonická myš na červenožltom pozadí upúta pozornosť hneď po vstupe do miestnosti.

clanek_004

Diamantová Popoluška, Snehulienka alebo Kráska a zviera

Ak Vám viac učarovali klasické rozprávky, určite siahnite po motívoch ako Popoluška s črievičkou, Snehulienka pri chalúpke trpaslíkov alebo Kráska a zviera. Tieto klasické rozprávky rozhodne nie sú len motívom pre tých najmenších. V skutočnosti patria medzi skutočnú filmovú klasiku. V detskej izbe však tieto žiarivo lesklé obrázky vytvoria nenahraditeľnú atmosféru a premenia aj malú izbu na krásne rozprávkové kráľovstvo.

clanek_005

Trblietavé Ľadové kráľovstvo

Len máloktorý animovaný film sa stal takým veľkým hitom ako Ľadové kráľovstvo. Dievčatká na celom svete chcú vyzerať ako nádherná Elsa. A niet divu. Rozprávka s veselým snehuliakom Olafom a veselým sobom Svenom sa právom stala novodobou klasikou. Ak chcete svoju detskú izbu premeniť na očarujúce Ľadové kráľovstvo, v našej ponuke objavíte hneď niekoľko možností.

Diamanty sa určite hodia k obrazu Elza, Anna a Olaf. Na obraze nájdete všetky hlavné postavy rozprávky. Vďaka jednoduchému pozadiu vyniknú všetky namaľované postavy a diamanty dodajú presne to, čo potrebuje každý obraz Ľadového kráľovstva - lesk a trblietanie.

clanek_006

Diamantové Disney obrazy pre milovníkov akčného dobrodružstva

Disney však nie je len o princeznách. Nájdeme tu aj obľúbených hrdinov marvelovských komiksov. Ak ste si teda Vy alebo Vaše deti zamilovali Avengers alebo iné komiksové postavy, potom tu nájdete aj Vy svoj vysnívaný motív.

Prvým z obrazov je Iron Man v boji. Odlesky diamantov zachytávajú všetko svetlo a odlesky obrazu a rozžiaria každú miestnosť alebo pracovňu. Ak túžite po abstraktnejšom stvárnení svojho obľúbeného komiksového hrdinu, pripravili sme pre Vás maľbu Kreslený Dead Pool. Vďaka odľahčenému dizajnu doplní aj veľmi moderný interiér. Medzi ďalšími obľúbenými motívmi nájdete aj Groota alebo kresleného Dartha Vadera. Tým však naša ponuka nekončí. Pre fanúšikov akčných filmov Walta Disneyho sme do kategórie Disney diamantových obrazov zaradili mnoho ďalších motívov. 

clanek_007

Ďalšie obľúbené Disney obrázky

Dielňa Walta Disneyho vyprodukovala množstvo obľúbených rozprávok a nezabudnuteľných kreslených hrdinov. Preto nie je možné predstaviť si ich všetky. Napriek tomu sme niektoré z nich do ponuky zaradili. Veríme totiž, že každá postava je taká jedinečná, že si zaslúži miesto na vlastnom obraze. 

Medzi ďalšie klasiky, ktoré sú vhodné do detských izieb, patria Malá morská víla, Hľadá sa Nemo, Leví kráľ alebo neuveriteľne úspešná rozprávka Coco, ktorá sa dostala na vrchol filmových rebríčkov ako jeden z najlepších filmov všetkých čias.

Maľujte jedinečné obrazy s Diamondi

Čas strávený vo svete fantázie, kde dobro vždy víťazí nad zlom, je ten najkrajší. Nebojte sa k nemu na chvíľu vrátiť a vymaľujte si na plátno tie najkrajšie motívy, ktoré nám animovaný svet dal. 

Ak ste si rovnako ako my zamilovali čarovný animovaný svet Disneyho rozprávok, doprajte sebe alebo svojim najmenším jedinečnú tvorivú zábavu. Navyše získate nielen krásny a živý obraz, ale aj spoločne strávený čas a mnoho ďalších benefitov.

Zmysluplne strávený čas s rodinou

Diamantové maľovanie je jedinečná technika maľovania, ktorá prinesie niekoľko výhod pre Vaše telo a myseľ. Ak venujete niektorú z našich maliarskych sád svojim deťom, dáte im aj skvelý tréning usilovnosti a trpezlivosti. Dospelým táto sada prinesie čas pre seba a jedinečný kreatívny koníček, ktorý im zlepší náladu. Najlepšie je však pustiť sa do maľovania s celou rodinou.

Každý má svoje záujmy a často sa rodina počas týždňa poriadne nestretne. Keď si však zo spoločného tvorenia urobíte tradíciu, je ľahké stráviť čas spolu bez mobilov a iných rušivých elementov. Stačí si len sadnúť, pripraviť si diamantovú sadu, pustiť si v televízii obľúbenú rozprávku a tvorenie môže začať!