Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Téma pre dámsku jazdu? Diamantové maľovanie bude hitom!

Hľadáte originálny námet na dámsku jazdu? Čo tak skúsiť zorganizovať párty s diamantovým maľovaním? Alebo ste už počuli o tomto hite v oblasti kreatívnej zábavy, vďaka ktorému sa aj úplný laik môže stať profesionálnym umelcom? Diamantové maľovanie má mnoho výhod a určite bude baviť aj vás.

Vedeli ste, že čas strávený s priateľmi je pre šťastný život naozaj dôležitý? Ako presne ovplyvňujú naši blízki náš život, prečo je dobré byť v pravidelnom kontakte s kamarátkami a ako sa dá taký dievčenský večer trochu vylepšiť?

clanek_001

Nájdite si čas pre seba a svoje kamarátky

Prečo je také dôležité nájsť si čas pre seba, ktorý potom venujete aktivitám, ako je dámska jazda alebo inak strávený čas v spoločnosti svojich blízkych? 

Mať čas pre seba rozhodne neznamená vziať si raz za mesiac voľno a ísť do kozmetického salónu. Čas pre seba by Vám mal pomôcť odpútať sa od bežných povinností, načerpať nové sily a získať trochu nadhľadu. Čas pre seba si naozaj treba dopriať pravidelne, a najmä častejšie ako raz za mesiac. Ak si totiž nenájdete čas pre seba, budete zbytočne unavení, preťažení a budete sa cítiť prázdni. Nanešťastie, v tomto bode je ľahké podľahnúť pocitu, že všetci ostatní žijú dokonalý život, zatiaľ čo Vy sa len boríte s ťažkosťami. K tomuto pocitu nás nabádajú najmä sociálne médiá, kde sú všetci zdanlivo dokonalí, vyzerajú skvele a nič im nechýba. Skutočnosť je však zvyčajne iná. Nenechajte sa ovplyvniť týmto virtuálnym svetom a naplánujte si dámsku jazdu, ktorá vás určite rýchlo zbaví všetkých pochmúrnych myšlienok.

Výhody trávenia času s priateľmi

Čas strávený s našimi blízkymi prináša nespočetné množstvo výhod, vďaka ktorým sa budete cítiť oveľa šťastnejší a vyrovnanejší. Jednou z často prehliadaných výhod je, že priateľstvo zohráva dôležitú úlohu pri udržiavaní zdravia našej mysle a tela. Existujú dokonca štúdie, ktoré dokazujú, že priateľstvo je pre nás rovnako dôležité ako napríklad cvičenie alebo správne stravovanie. Pevné, úprimné a láskavé priateľstvá v našom živote pomáhajú podporovať zdravie mozgu, pomáhajú nám zvládať stres a umožňujú nám rýchlejšie sa zotaviť zo zdravotných problémov. Čas strávený s pozitívnymi priateľmi môže dokonca zmeniť náš pohľad na svet k lepšiemu.

Chvíle strávené s kamarátkami obohacujú náš život o skvelé rozhovory, podporu, zdieľanie a hlavne veľa smiechu, ktorý, ako vieme, predlžuje život. Vďaka pozitívnym a konštruktívnym priateľstvám si oveľa lepšie uvedomujeme, za čo všetko v našom živote môžeme byť vďační. Navyše, ak máte po svojom boku skutočného priateľa, nech sú chvíle akokoľvek ťažké, zrazu sa stanú ľahšími. Hoci priatelia nedokážu vyliečiť osamelosť alebo iné nepríjemné pocity, určite nám môžu poskytnúť podporu, keď ju najviac potrebujeme.

clanek_002

Tipy na nezabudnuteľnú dámsku jazdu

Podarilo sa Vám s priateľmi nájsť v kalendári voľnú chvíľu, máte spoločný večer a váhate, čo by ste mohli robiť? Pripravili sme pre vás 5 tipov a nápadov, vďaka ktorým bude vaša dámska jazda úplne nezabudnuteľná.

 

Bez dobrého nápoja to nejde

Nie že by ste sa nemohli baviť bez alkoholu, ale v spoločnosti obľúbených nápojov si párty určite užijete o niečo viac. Preto sa s kamarátkami vopred dohodnite, aké víno alebo alkoholický koktail budete piť, a všetko si poriadne pripravte, aby Vám nič nebránilo v zábave.

Nezabudnite na dobré jedlo

Rovnako dôležitá je aj príprava dobrého jedla. Záleží len na Vás, či si pripravíte malé občerstvenie vopred, alebo si necháte priniesť nejaké pochúťky, aby ste sa nemuseli o nič zbytočne starať. Na takúto príležitosť sú ideálne rôzne občerstvenia a kanapky. Ale ani pizza alebo sushi nemusia byť zlou voľbou. V každom prípade by na stole nemali chýbať čipsy a orechy. Nezabudnite na chuť na sladké.

Súčasťou večierku je hudba

Aj keď plánujete pokojnejšiu párty doma, hudba je na každej takejto udalosti nevyhnutná. V ideálnom prípade si vyberte taký, ktorý príjemne obohatí Vašu konverzáciu. Nemusíte sa však hanbiť pustiť si tanečné melódie, aby ste na svojej párty rozhýbali telo.

Oblečte si niečo špeciálne

Ak sa chcete cítiť výnimočne, nebojte sa siahnuť po oblečení, ktoré by ste si obliekli do reštaurácie alebo baru. Samozrejme, môžete nosiť aj bežné nohavice a tričko, ale bola by škoda nevyužiť situáciu a nevytiahnuť svoj obľúbený outfit na všetky špeciálne príležitosti.

Diamantovanie ako zábavná skupinová aktivita

Pravidelne sa stretávate so svojimi kamarátkami, takže by ste chceli vymyslieť aktivitu, ktorá by posunula večierok o úroveň vyššie? Stavte si na diamantové maľovanie Diamondi. Nielenže Vás to zabaví, ale naučíte sa aj niečo nové a odnesiete si hotové umelecké dielo. Diamantové maľovanie ako skupinová aktivita sa stáva rastúcim trendom a ženy na celom svete sa stretávajú, aby vytvorili úchvatné umelecké diela, odovzdali si cenné rady a riešili všetky záležitosti týkajúce sa dámskej noci. Vyskúšajte diamantovanie ako nový spôsob relaxácie a uvoľnenia. Diamantové výšivky nadchnú najmä tie dámy, ktorým nie je cudzia maľba alebo akýkoľvek druh tvorby a vytvárania.

clanek_003

Diamantovanie Diamondi

Čo presne je diamantové maľovanie? Ide o originálny trend v kreatívnom trávení voľného času. Jednoducho povedané, je to zábavná forma umenia, ktorá umožňuje každému stať sa profesionálnym umelcom bez akýchkoľvek predchádzajúcich znalostí, zručností alebo skúseností. Pri diamantovom maľovaní postupne lepíte drobné farebné diamanty na plátno a vytvárate originálne umelecké dielo. Je to skvelý inšpiratívny koníček, pri ktorom si môžete oddýchnuť, zabaviť sa a zažiť niečo úplne nové. Diamantové maľovanie je naozaj jednoduché a zvládne ho každý. Po dokončení diamantového maľovania si ho môžete vystaviť v akejkoľvek miestnosti, kde bude krásnou dekoráciou a zároveň spomienkou.

Ak teda premýšľate o niečom novom, čo by spestrilo každú dámsku jazdu alebo večierok, diamantové maľovanie môže byť tou najlepšou voľbou. 

Diamantové maľovanie umocní Vašu dievčenskú relaxáciu aj vďaka viacerým výhodám:

  • zmierňuje stres a uvoľňuje myseľ
  • pomáha uvoľniť sa
  • zlepšuje koordináciu a jemnú motoriku.
  • zlepšuje koncentráciu
  • prináša radosť a uspokojenie
  • podporuje kreativitu
  • zaručuje nezabudnuteľný zážitok

Motívy diamantového maľovania vhodné na dámsku jazdu

Diamondi Vám prináša naozaj bohatú ponuku rôznych lákavých motívov, ktoré sú ideálne pre dámsku jazdu. Konkrétne je pre Vás pripravených viac ako 3 000 prémiových návrhov. Patria medzi ne motívy z oblasti tanca a hudby, jedla a nápojov, zverokruhu, romantiky, kvetov a rastlín, krajiny, prírody alebo dokonca mandaly. Je teda len na Vás, po ktorom motíve siahnete a ktorý bude ten pravý pre Vašu wellness chvíľku s priateľkami. 

Obrázok diamantového maľovania podľa Cašich fotografií

Okrem klasických motívov môžete využiť aj našu ponuku, v rámci ktorej Vám z Vašej fotografie pripravíme exkluzívny obraz diamantového maľovania. Takýto obraz potom môže napríklad dokonale poslúžiť na narodeninových oslavách alebo rozlúčkach so slobodou, kde poskytne jedinečnú zábavu, a navyše poskytne obdarovanému spomienku na celý život. Môžete napríklad nechať preniesť spoločnú fotografiu z minulej dámskej jazdy alebo dokonca fotografiu oslávenkyne do diamantového maľovania a vytvoriť tak pre ňu skutočne nezabudnuteľný okamih.

Pozvánka na večierok diamantového maľovania

Venujete sa diamantovému maľovaniu už dlho a plánujete pozvať svojich priateľov na diamantovú párty? Využite prebytočné diamanty, ktoré Vám zostali z predchádzajúcej práce, a ozdobte nimi pozvánku, z ktorej bude na prvý pohľad jasné, na akú zábavu sa môžu pozvaní tešiť. Rovnako môžete prebytočné diamanty použiť na výzdobu blahoželania a ako darček si tematicky vybrať sadu diamantových malieb.