Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Oslávte Valentína a diamantujte spoločne

Nie každý si môže dovoliť darovať na Valentína veľký diamantový prsteň. Každý však môže darovať diamantový obraz. Stačí si vybrať ideálny motív a očarujúci kreatívny darček je na svete!

clanek_001

Valentín je sviatok lásky, ktorý sa oslavuje na celom svete. Ako všetky tradície, aj táto má svojich priaznivcov a odporcov. Po Vianociach a americkom Dni vďakyvzdania je to však tretí najziskovejší sviatok. Či už sa k nemu ľudia hlásia alebo nie, je jasné, že ho oslavuje obrovské množstvo ľudí a medzi najčastejšie darčeky patria šperky, kvety a čokoláda.

Aj keď je u nás máj mesiacom lásky, 14. februára by ste na svoju lásku rozhodne nemali zabúdať. Niekto Vám môže niekoľkokrát do roka pripomenúť, čo pre Vás znamená.

Ako osláviť Valentína?

Ak ste nezažili príliš veľa valentínskych dní vo dvojici, možno Vás zaujíma, ako tento sviatok osláviť čo najlepšie. Na začiatku je dôležité si uvedomiť, že Valentín nie je len o darčekoch. Oveľa dôležitejšie je užiť si spoločný deň a robiť niečo, čo bežne nerobíte.

Návšteva reštaurácie alebo romantická prechádzka sú aktivity, ktorými nič nepokazíte. Ale čo tak osláviť tento rok Valentína inak! Nič Vás nenapadá? Všetky starosti môžete odložiť. V dnešnom článku nájdete niekoľko užitočných tipov, ako môžete stráviť Valentína inak ako doteraz!

clanek_002

 

  • Spomeňte si na svoje prvé rande. Neviete, kam ísť na večeru alebo čo si naplánovať na večer? Inšpirujte sa dňom, kedy ste sa spoznali! Navštívte tie isté miesta a zaspomínajte si na začiatky vášho vzťahu. Zrekapitulujte si všetky aktivity a pripomeňte si, prečo ste sa prvýkrát zamilovali.

 

  • Kúpte si originálny darček. Kvety sú krásne. Skutočne krásna kytica však môže stáť veľa peňazí! Preto radšej investujte do niečoho trvalého, čo Vám bude vašu lásku pripomínať navždy. Jednou z možností je diamantový obraz. Tento neotrelý a originálny darček vašu polovičku určite prekvapí a poteší.
  • Choďte do wellness centra. Relaxácia je veľmi dôležitá a často jej nemáme dostatok. Tak to na Valentína zmeňte a naplánujte si spoločný relax. Vírivka alebo kúpele môžu urobiť romantiku mimoriadne hravou.
  • Oslávte tento deň s priateľmi. Valentín však nemusíte oslavovať len s partnerom. Svoju náklonnosť môžete vyjadriť aj svojej rodine alebo najbližším priateľom. Ak teda s partnerom trávite dostatok času spolu, môžete Valentína osláviť aj s ďalšími ľuďmi, na ktorých vám záleží.
  • Robte všetko inak. Oslavujete Valentína každý rok rovnako? Urobte to tento rok inak a prekvapte svoju milovanú osobu. Oslavujete každý rok z pohodlia domova? Nájdite si pekné šaty a vyrazte do divadla. Ak naopak zvyčajne oslavujete slávnostnou večerou, skúste si ju tento rok pripraviť sami. Stačí sa odpútať od tradície a vymyslieť niečo originálne. Nemusíte sa obávať ani návalov adrenalínu. Len málo vecí dokáže spojiť dvoch ľudí tak ako dobrodružstvo a vzrušenie!
  • Naplánujte prekvapenie. Svojho partnera potešíte nielen krásnym šperkom alebo dobrým vínom. Môžete tiež potešiť tým, že pripravíte prekvapenie. Môžete pripraviť jedlo, zapáliť sviečky alebo pripraviť balóny. Ľudia milujú neočakávané zážitky. Preto sa nebojte naplánovať a pripraviť niečo zaujímavé.
  • Urobte si filmový maratón. Ak nemáte príliš radi pompézne valentínske oslavy, nie je na tom nič zlé. Nemusíte chodiť do spoločnosti ani posielať kvety partnerovi do práce. Stačí si vytvoriť zoznam obľúbených alebo nepozeraných filmov a začať ich pozerať spoločne v pohodlí domova.

Spoločne strávený čas je najvzácnejší dar

Nech sa pozriete na ktorýkoľvek z uvedených tipov, zistíte, že majú jedno spoločné, a to spoločne strávený čas. Preto viac ako veľkolepé gestá doprajte druhej osobe to najdôležitejšie - seba. Odložte telefóny a starosti a pustite sa do spoločnej aktivity.

Diamantové maľovanie je aktivita, ktorá dáva Valentínovi všetko, čo potrebujete. Pretože s diamantovou súpravou darujete jedinečný darček. Pri tvorbe obrazu strávite spoločný čas a samotný obraz sa potom stane trvalou pamiatkou, ktorá vás pri každom pohľade naň prenesie späť do toho dňa.

Diamanty sú najlepším priateľom ženy

Ešte stále si nie ste istí, či je diamantové maľovanie tým najlepším darčekom na Valentína? Potom Vás možno presvedčí slávna Marilyn Monroe, ktorá raz povedala, že diamanty sú najlepším priateľom ženy. Samozrejme, Marilyn mala pravdepodobne na mysli všetky tie očarujúce diamantové šperky. Valentínske oslavy by však nikdy nemali úplne zničiť Váš rozpočet. Preto môžete darovať krásne a žiarivé diamanty v úplne inej podobe, ktoré prinesú hodiny zábavy a krásnu spomienku.

clanek_003

Čo je to diamantové maľovanie?

Neviete si predstaviť, ako by sa diamanty dali použiť na maľovanie? Jednoduché! Táto špeciálna maliarska technika spočíva v nalepovaní drobných živicových diamantov na plátno s vybraným motívom. Niekedy sa táto technika maľovania nazýva aj diamantová výšivka, a to kvôli tvaru výslednej práce. Diamantový obraz sa nakoniec stane krásnou dekoráciou, ktorá okamžite zaujme svoje miesto ako jedinečné umelecké dielo v miestnosti.

Každá maliarska súprava obsahuje:

  • plátno s vybraným vzorom (zarámované alebo nezarámované)
  • diamanty, 
  • pero na uchopenie kameňov
  • a misku, na ktorú nasypete vybrané diamanty.

Plátno je rozdelené na malé políčka. Tie sú označené jedinečným symbolom, ktorý zodpovedá farbe použitých diamantov. Potom tieto diamanty naberiete do misky, naberiete trochu vosku do pera, aby sa Vám ľahšie naberali, a potom diamanty umiestnite na toto miesto na samolepiacom plátne. Vďaka vysokej kvalite našich súprav sa nemusíte obávať, že diamanty z obrazu odpadnú hneď po dokončení.

Aký motív diamantového obrazu si vybrať?

Najlepším kľúčom k úspešnému výberu je vybrať tematickú oblasť, ktorá je Vášmu partnerovi blízka. Ak si však nie ste istí, či Vášmu partnerovi urobí väčšiu radosť obrázok zvieraťa, kvetiny, motorky alebo filmového plagátu, nahliadnite do našej romantickej ponuky diamantových obrázkov. Nájdete tu motívy, ktoré buď priamo súvisia s láskou, alebo sú v jemných a romantických farbách.

Ďalším spôsobom, ako venovať kúsok seba s diamantovým obrazom, je objednať si diamantový obraz podľa osobnej fotografie. Stačí nájsť fotografiu, ktorá zachytáva váš obľúbený moment, a my na jej základe vytvoríme jedinečný obraz, ktorý nebude mať nikto iný. Takýto darček bude mať všetko, čo potrebujete.

Nenašli ste fotografiu, ktorá by sa hodila k obrázku, a neviete sa rozhodnúť pre dokonalý obrázok z našej ponuky? Preto Vám prinášame niekoľko tipov na obľúbené romantické témy, ktorými rozhodne nič nepokazíte!

Káva z lásky

Diamantové obrazy nemusíte vždy vyberať len s ohľadom na svoj obľúbený motív. Môžete si vybrať aj podľa miestnosti, do ktorej chcete obraz zavesiť. Ak hľadáte romantický obraz, ktorý dokonale podčiarkne atmosféru Vašej kuchyne, jedálne alebo obývačky, potom si nenechajte ujsť motív Love Coffee. Na jeho vymaľovanie sa použijú diamanty v celkovo 17 farbách a výsledok sa bude určite páčiť nielen Vašej manželke, ale aj Vám!

clanek_004

Kolo lásky

Že nie ste veľký milovník kávy alebo hľadáte obrázok v jemnejších tónoch? Potom sa Vám bude Koleso lásky páčiť. Neutrálne tóny v kombinácii s romantickými farbami a jednoduchým motívom si nájdu miesto v každej časti interiéru. Rozžiari Vašu chodbu, obývačku, spálňu alebo si ho môžete zavesiť na chate.

clanek_005

Abstrakcia milencov

Abstraktné umenie sa dokonale hodí do moderných interiérov. Ako valentínsky tip sme pre milovníkov moderného umenia pripravili obraz, ktorý spája abstrakciu s prvkom lásky a romantiky. Je to obraz Abstrakcia milencov a na jeho namaľovanie použijete diamanty v 16 farbách. Vďaka kontrastným farbám a originálnemu motívu obraz upúta pozornosť každého a Vy mu môžete bez ostychu vybrať výrazné miesto vo svojom interiéri. Ide o veľmi nový dizajnový motív, vďaka ktorému bude obraz vyzerať ako skutočné umelecké dielo.

clanek_006

Dúhové maľované srdce

Ak má Vaša polovička rada pestré farby, vyberte si obraz Dúhové srdce. S celkovo 21 farbami diamantov na maľovanie si môžete byť istí, že obraz splní to, čo má - bude žiariť iskrivými farbami a zapôsobí na každú návštevu. Po dokončení môžete tento romantický obraz zavesiť do neutrálnej a farebnej obývačky alebo si vychutnať jeho energiu v pohodlí spálne.

clanek_007

Dekorácia Home

Tento obrázok vychádza z trendov v oblasti bývania a obsahuje slovo Home. A práve domov sa často stáva synonymom lásky. Ukážte svojmu partnerovi, že sa vďaka nemu cítite bezpečne a ako doma, a darujte mu tento jedinečný motív. Napriek jednoduchosti motívu sa obrázok stane skutočným skvostom a červené srdce na neutrálnom pozadí bude v interiéri žiariť.

clanek_008

Lietajúci pár s balónmi

Tento obraz kombinuje romantický motív s jednoduchým pozadím, ktoré prechádza do škály žiarivých farieb. Ak hľadáte obrázok, na ktorom vyniknú trblietavé diamanty, potom je to lietajúci pár s balónmi. Tento motív premení každú prázdnu stenu na umeleckú galériu a rozžiari atmosféru miestnosti. Vďaka svojej jednoduchosti a farebnosti je obraz vhodný nielen do obývačky, ale aj do kuchyne, spálne alebo detskej izby. V porovnaní s inými motívmi vám na jeho vymaľovanie poslúži veľký počet diamantov, takže použijete celkovo 30 farieb kameňov.

clanek_009

Darovanie spoločného času je to najlepšie rozhodnutie. Keď na konci získate žiarivé umelecké dielo, je to ešte lepšie. Ak chcete na tohtoročného Valentína darovať niečo originálne a krásne, prezrite si našu ponuku diamantových obrazov a darujte darček s nápadom.