Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Diamantujte obrazy štvornohých chlpatých miláčikov

Nie nadarmo sa hovorí, že pes je najlepší priateľ človeka. Práve obrazy týchto štvornohých chlpatých miláčikov môžu zútulniť a skrášliť každý interiér. Ak teda váhate, akú novú dekoráciu si zaobstarať do svojho domova, obraz diamantového maľovania s motívom psa by mohol byť tým najlepším riešením.

Možno ste už počuli o veľkom trende s názvom diamantové maľovanie. Je to zábavná varianta umenia, ktorá umožňuje každému stať sa profesionálnym umelcom aj bez akýchkoľvek skúseností. Diamantové maľovanie je pre každého, kto rád skúša nové veci, nebojí sa byť kreatívny a nie sú mu cudzie výzvy. Okrem toho má diamantové maľovanie nespočetné množstvo blahodarných účinkov - zmierňuje stres a napätie, uvoľňuje myseľ, zlepšuje náladu, podporuje kreativitu a pomáha relaxovať. Keďže ju môžu praktizovať začiatočníci aj pokročilí, je vhodná pre dospelých aj deti. Jednoducho povedané, je veľmi ľahké vytvárať obrazy pomocou diamantov, ktoré vyzerajú ako malé kamienky nalepené na plátno. 

clanek_001

Diamantové maľovanie Diamondi - líder na európskom trhu

Diamantové maľovanie je vytváranie obrazov pomocou diamantov, ktoré vyzerajú ako malé kamienky. Tieto jednotlivé kamienky sa postupne lepia na plátno a vytvárajú originálne umelecké dielo. Je to skvelý, originálny a zábavný koníček na relaxáciu a uvoľnenie mysle. Diamantové maľovanie je veľmi jednoduché a zvládne ho každý vrátane malých detí. Po dokončení daného diamantového obrazu ho môžete zavesiť kdekoľvek, kde sa stane pútavou dekoráciou

Naše prémiové sady diamantového maľovania obsahujú všetko, čo potrebujete na vytvorenie dokonalej maľby. Každá sada teda obsahuje - samolepiace plátno s vybraným predtlačeným motívom, pero, misku na naberanie diamantov, vosk na ľahké uchopenie diamantov, vrecúška s diamantmi, pinzetu, farebnú predlohu, háčiky na zavesenie obrazu na stenu a podrobný návod. 

Hlavné výhody diamantového maľovania

Aké sú hlavné výhody diamantového maľovania? Okrem vytvorenia skvelého obrazu má diamantové maľovanie úžasné účinky na ľudskú myseľ:

  • pomáha zmierňovať stres a upokojuje
  • uvoľňuje myseľ 
  • pomáha relaxovať
  • zlepšuje koordináciu rúk a očí
  • zlepšuje koncentráciu
  • prináša radosť a uvoľnenie
  • podporuje kreativitu

Prečo práve Diamondi?

Prečo sú práve sady Diamondi pre Vás tými pravými?

  • Sady Diamondi obsahujú všetko, čo potrebujete na maľovanie
  • vysoko kvalitné plátno, diamanty a všetko ostatné príslušenstvo
  • viac ako 300 000 spokojných zákazníkov
  • 30-dňová záruka vrátenia peňazí
  • všetko je zabalené v krásnej darčekovej krabici
  • možnosť vytvárať obrazy na základe vlastných fotografií
  • viac ako 2 800 prémiových motívov (a stále pribúdajú ďalšie)

clanek_002

Veľmi pestrá ponuka motívov

Práve veľmi bohatá ponuka motívov robí z Diamondi lídra na trhu. Len málokde nájdete takú širokú škálu motívov a rôznych obrázkov ako u nás. V našej ponuke nájdete už viac ako 2800 originálnych vzorov. Okrem toho každý mesiac pridávame ďalšie a ďalšie motívy, aby ste si vždy mali z čoho vybrať. Ponúkame motívy z rôznych kategórií, ako sú kvety a rastliny, krajiny, príroda, zátišia, mestá, ľudia a osobnosti, detské motívy, filmy a seriály, abstraktné obrazy, veľkí maliari, jedlo a nápoje, mandaly, náboženstvo alebo tiež zvieratá. Práve obrazy zvierat sú medzi zákazníkmi najvyhľadávanejšie a najžiadanejšie. Môžete sa tešiť na obrázky slonov, koní, vtákov, vlkov, sov, medveďov, žiab, jeleňov, opíc, mačiek, šeliem a najmä psov. Asi nie je prekvapením, že najobľúbenejšie sú obrázky psov

clanek_003

Obrazy a motívy (nielen) psov

Keďže vieme, aké obľúbené sú motívy psov, rozhodli sme sa na ne v Diamondi zamerať obzvlášť pozorne. Milovníci štvornohých chlpatých miláčikov sa majú naozaj na čo tešiť. Veď práve prítomnosť zvieraťa dokáže v človeku vyvolať pocit pokoja, harmónie a bezpečia, znížiť stres a napätie. Dokonca sa preukázalo, že znižuje krvný tlak. Jednoducho a jasne, zvieratá podporujú fyzický a psychický stav človeka. Interakcia medzi psom a človekom vyvoláva biochemické zmeny. Veríme, že obrázok psov môže mať rovnaký pozitívny účinok aj na človeka

Nemusíte sa ničoho obávať. Nenájdete tu len niekoľko základných motívov s najznámejšími plemenami. Naopak. S našimi umelcami a partnermi neustále navrhujeme a vytvárame jedinečné motívy, ktoré nájdete výhradne v našom sortimente. Sme hrdí na to, že naše vzory sú čo najoriginálnejšie. Preto medzi nimi nájdete vzory, ktoré neponúka žiadny iný e-shop s diamantovým maľovaním v Európe. Nech sa vám páči akékoľvek plemeno, z našich vtipných obrázkov psov si nepochybne vyberiete ten, ktorý bude najlepšie zdobiť Váš domov. 

Záleží len na Vás, či dáte prednosť roztomilému mopslíkovi, pôvabnému šteniatku, šteniatku s hortenziou, bielo-hnedému šteniatku, elegantnému jazvečíkovi s klobúčikom, šteniatku medzi púpavami alebo ležiacemu buldočkovi. Možno vás zaujme aj nemecký ovčiak v tráve alebo šteňa ovčiaka

Úžasný darček pre celú rodinu

Psy sú jednoznačne obľúbené u všetkých generácií. Kreslené obrázky psov diamantového maľovania sú preto skvelým darčekom pre deti aj dospelých. Či už hľadáte darček k sviatku, narodeninám, Vianociam, ale aj za vysvedčenie, obrázky psích plemien môžu byť jedinečným riešením pre každého, kto rád tvorí nové veci, má v sebe kus tvorivého ducha a predovšetkým je skutočným milovníkom zvierat. Zároveň bude diamantové maľovanie určite zábavou pre tých, ktorí radi maľujú alebo skladajú puzzle. Diamantové maľovanie je veľmi podobné týmto dvom činnostiam. Veríme, že diamantové maľovanie s motívmi psov alebo iných zvieratiek obdarovaného veľmi pobaví a urobí mu radosť. 

clanek_004

Obrázok podľa vlastnej fotografie domáceho maznáčika

Máte doma štvornohého chlpatého miláčika alebo iné zviera a vďaka tomu aj nespočetné množstvo jeho čarovných fotografií, ktoré je škoda mať niekde v telefóne alebo počítači? Vytvorte si vlastný obraz diamantového maľovania a vyzdobte si dom tým, čo je pre Vás najcennejšie. Pri objednávaní obrazu jednoducho nahrajte svoju obľúbenú fotografiu zvieraťa a my ju premeníme na obrázok diamantového maľovania. Náš tím grafikov potom fotografiu starostlivo upraví, aby bol Váš obraz dokonalý a aby ste s ním boli skutočne spokojní. 

Samozrejme, okrem fotografie domáceho maznáčika môžete na diamantové maľovanie premeniť aj svoju obľúbenú rodinnú fotografiu, fotografiu svojich detí, fotku z dovolenky alebo obľúbený plagát

Ako postupovať pri tvorbe vlastného obrazu?

Ako pri nahrávaní vlastnej fotografie postupovať? Nie je to zložité. Vyberte si fotografiu, ktorú chcete premeniť na obrázok diamantového maľovania. Premyslite si, či chcete obrázok bez rámu a bez vypnutia, alebo naopak chcete obrázok s rámom. Nahrajte fotografiu z počítača alebo mobilného telefónu pomocou tlačidla Nahrať fotografiu. Samozrejme, fotografia by mala byť čo najkvalitnejšia a veľkých rozmerov, aby ste dosiahli čo najlepší výsledok. Ak fotografia nie je dostatočne kvalitná, nemožno ju použiť na vytvorenie vysokokvalitného obrázka. Ak nám chcete upresniť ďalšie podrobnosti, napíšte ich do poznámky k objednávke (napríklad, či chcete fotografiu nejakým spôsobom orezať). 

Odošlite objednávku a počkajte na našu odpoveď a návrh, ktorý pripraví náš grafik. Ak nie ste s návrhom spokojní, napíšte nám. Grafik vám následne bezplatne pripraví ďalší návrh. Každý ďalší návrh alebo zmena podkladovej fotografie je už spoplatnená sumou 150 Kč.

Ak nemôžete nahrať svoju fotografiu, môžete ju poslať samostatne ako prílohu e-mailu na adresu info@diamantove-malovanie.sk. V tomto prípade najprv odošlite objednávku a potom do predmetu e-mailu s fotografiou napíšte číslo objednávky.

Prečo vsadiť na obraz podľa vlastnej fotografie?

  • skvelý osobný darček na akúkoľvek príležitosť
  • dokonalá pamiatka Vášho domáceho miláčika
  • dokonalá dekorácia do každého interiéru
  • precízne spracované diamanty, ktoré sa ľahko lepia
  • 100 % záruka spokojnosti
  • ponúkame najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu
  • perfektné spracovanie 
  • vyrobené špeciálne pre Vás
  • skvelá zákaznícka podpora pred a po nákupe
  • rýchle doručenie

Poraďte sa s nami

Neviete si rady, aký obraz so zvieracím vzorom objednať alebo máte akékoľvek iný dotaz? Potom je tu pre Vás naša zákaznícka podpora, ktorá je pripravená odpovedať na všetky Vaše otázky. Náš tím profesionálnych pracovníkov reaguje rýchlo a je vám k dispozícii každý pracovný deň od 9:00 do 15:00 na čísle +421 222 205 794.